KORAY AYDIN TRABZON’A GELECEK DE NE YAPACAK?

İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığında neler olduğunu yazdık. Uzun süredir de sıkıntı olduğunu İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün de taraf olduğunu ve krizi çözmek adına kayıtsız kaldığını belirttik.
Yani İYİ Parti’nin Trabzon’da bir lider eksiği göze çarpıyor.

İYİ Parti’nin bazı önde gelen isimleri, kurucuları, küsen tayfalar, "İYİ Parti ülkede her gün güçleniyorken nasıl oluyor da Trabzon’da bu denli kötü durumda" diye bize söyleniyorlar.

Bizde bunları yazıyoruz. Rahatsız olanlar oluyor haliyle lakin yaptığımız olanı vermek.

İl Başkanı Azmi Kuvvetli’nin il yönetimine attığı şu mesajın şu cümlesi, "Artık hepimize yapılan küfürler ve şahsıma yapılan hakaretleri kaldıramıyorum lütfen birlikte bir çözüm bulalım..." herşeye özetliyor.

Bu noktada bakalım aslen Trabzonlu olan Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ne yapacak? Çünkü yarın Trabzon’da olacak.

İYİ Partili tüm yöneticilere Trabzon Havalimanı’na saat 08.00’da ineceği bildirildi. Havalimanına kimler katılacak? Kimler orada olacak? O gün ne yapacak?

Aldığımız duyumlara göre Koray Aydın Trabzonspor maçı için Trabzon’a geliyorum demiş...

Ama herkes biliyor ki bu krizleri de yerinde görmek ve müdahale etmek istiyor.

Koray Aydın önce ilçe başkanlarıyla toplanacak. Sonra il başkanı ile görüşecek.

Şimdi bakalım ki Koray Aydın’a bunca olanı biteni kim anlatabilecek?

BİZ 'EYYY' DİYE BAŞLAMAYALIM DA BUNU SİZ ÇÖZÜN İSTERSENİZ

Trabzon ekonomisinin en büyük can suyu son yıllarda turizm oldu ama turizme yerel yönetimler ne kadar önem veriyorlar?

İşte bu hep akıllardan gitmeyen, yanıt arayan sorulardan biri. Trabzon’un en çok turist ağırlayan, en lüks, aldığı sağlık ve hizmet içi sertifikalarıyla kentin marka yıldızı olan Müzeyyen Restoran’ın sahibi Burak Tonyalı, bir açığı daha sayfasına taşıdı. Tonyalı, Trabzon Havalimanı’nda turizm  danışma ofisinin boş kalmasını görüntüledi. Burada neden bir yetkili yok? diye sorguladı. Yani bir gazeteci gibi konuyu gündeme taşıdı. Tebrik ediyoruz. Bakın bu eleştiriyi alın. 

Burak Tonyalı; 

"Ah Trabzon ahh..  Bu kadar turistin geldiği bir memlekette ve sezonda durum vahim, nasıl ilerleyecek bu memleket ? Kaç yıldır Trabzon’ a bir turizm il müdürü layık görülemedi daha ne bekleniyor ?  Açıklama yok, olacak kimse mi yok ? Havalimanın da bomboş bir tourism information.. Yazık ki çok yazık." diyor. 

Şimdi Eyyyyyyy Trabzon’u yönetenler diye başlamayalım…

Ama siz bunu anlayın da bireyler yapın artık!

AMA LÜTFEN SANSÜRCÜ YAPMAYIN BİZİ! 

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Trabzon meydan parkına bir vatandaş masası kurdu. Yanına Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’yı oturttu! Vatandaşla onları bir araya getirdi: Bizde bunu kaleme aldık. “AK Parti meydana masa attı” dedik. Hatta dedikki, bu masa daha önce hiç kurulmamıştı!

Vatandaşla bire bir temasın olduğu bir masa düşündük öyle de oldu! Tepkiler falan da olmuş. O asi biz orada değildik. Ama okurlarımızdan bir çok telefon geldi. EYTli bir vatandaşın tepkisi vardı görüntüsünü neden sildiniz diye falan da çıkıştılar. Yahu bizde o görüntü yok olsaydı yayınlardık neden sansür vuralım vatandaşa diye ısrar ettik ama dinletemedik! Gerçektende yok.. Varsa EYT vatandaş tepkisi bakın yazalım. Olduysa buyrun buradan okumuş olun! Olsaydı verirdik...

Lütfen bizi sansürcü yapmayın! Vatandaş tepkisi bizim için en öncelikli konulardır ve her şekilde hukuk ve baasın ,ilkeleri çerçevesinde veririz.

'ÇAY ATILMASI DOĞRU DEĞİL' DEDİK SALDIRDINIZ PEKİ ŞİMDİ NE YAPACAKSINIZ? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize bölgesindeki ziyaretini hatıladınız mı? O afet bölgesine gittiğinde vatandaşlarla bir araya geldi, afetin boyunu öğrendin, müdahaleleri sordu. Sonra da çay fırlattı. Bu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yıllardır geleceğidir. Gittiği her noktada vatandaşla böyle temas kuruyor. O’nun da özelliği bu. Mutlaka bir hediye bırakıyor.

İşte bu noktada biz dedikki tamam böyle bir adet ve geleceği var eyvallah..

Ama Rize’de afet  bölgesinde bu yapılmaz!

Hatta bu konuda epeyce AK Partililerle lince uğradık!

(Yazımızı buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.)

Peki ne oldu?

Şimdi AK Partililer kendileri sorgulamaya başladılar.

Özellikle muhalefetin eleştiri oklarını yönelttiği çay atma olayına AK Partili Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner de girdi.

Metiner kaleme aldığı köşe yazısında Erdoğan’a çayların birileri tarafından attırıldığını ileri sürdü. Çay olayını eleştiren Metiner, "Allah aşkına her birimizin yüreğinin cayır cayır yandığı bu günlerde seçim meydanlarındaymışız gibi Reis’e otobüsün üstünden çay paketleri attırmak da neyin nesidir, hangi akla hizmettir? Artık seçim zamanlarında bile yapılmaması gereken bu tür bir olayın yangın günlerinde yapılabiliyor olması hepimizi derinden yaralamıştır, biline! Dilerim ki bu ve buna benzer yanlışlıklar, Reis’i gereksiz yere polemik konusu yapan bu tür davranışlar artık bir son bulur. Yeri gelmişken belirtmezsem olmaz: Millet yangın günlerinde kendi vekillerini, özellikle de iktidar vekillerini yanı başında görmek ister. Keşke vekil arkadaşlardan biri Marmaris’te Cumhurbaşkanı’nı karşılamak yerine Bodrum’daki yangın mahallinde bulunmuş olsaydı diyorum" ifadelerini kullandı.

İşte bakın bizim uyarımızın bir benzerini yapan kendi içinizden biri. Buyrun bize tepki verenler saldırmak mı istiyorsunuz dönün ve aynaya bakarak saldırınızı yapın! Hiç sizi tutmuyoruz!

Gerçeklerle yüzleşmek acıdır diye şuraya klas bir cümle bırakıp veda edelim..