3 ÖZEL UÇAK KONUSU VE AK PARTİ TRABZON TEŞKİLATINDA KONUŞULAN O DETAY

AK Parti’nin Trabzon kulisleri her zaman hareketlidir. Bunu biliyoruz. Son gelen bilgiler yine ilginç bir detayı gözleri önüne serdi. Yahu biz demiyoruz her gün AK Parti kulisi yazalım ama..

Neyse...

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’nin muhalefete çıkışı fena halde konuşuluyor. (Tekrar okumak isteyenler buraya tıklayabilirsiniz.)

"Bakanlar Trabzon Havalimanı’na 3 özel uçakla geldi ve sel bölgesine gittiler" diye eleştiri yönelten muhalefete Başkan Çebi’nin çıkışına bazıları, "Neden il başkanı konuştuktan sonra o bir daha açıklama yaptı" diye irdeleniyormuş!

Herhalde Çebi’nin sözleri yada eleştirileri daha fazla öne çıktı ve gündem oldu. Yani bu kadar konuşulması falan...

Kimine göre İl Başkanı'nın önüne geçti doğru değil kimine göre ise çok yerinde bir değerlendirme yaparak muhalefete gerekeni söyledi oldu.

Siyasi areneda hele de iktidardaysanız böyle tartışmalar her dönem yaşanacaktır.

Biz buna 20 yıldır şahidiz!

AK PARTİ YAPMADI VALİLİK YAPTI

15 Temmuz şehitlerini anma etkinlikleri Trabzon'da gerçekleştirildi. Bazı sivil toplum kuruluşları, bazı siyasi parti temsilcileri 15 Temmuz töreninde yer bulamamaktan şikayet edip, AK Parti’nin bu programı eksik yaptığından falan bahsettiler. Yalnız bir detayı atladılar. 

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı töreni organize etmedi ki? Trabzon Valiliği organize etti.

Eksik varsa oraya ait. Varsa tabi..

Hani bu detay biraz önemli diye buraya not ettik.

MURAT ZORLUOĞLU DANIŞMAN KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Çaykaralı Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Karaoğlu’ndan sonra ikinci bir danışman olarak Akçaabatlı Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Emre Akgün’ü atadı. Akgün’ün siyasi danışman olarak görev alacağı ifade edildi. TRABİTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gül Trabzon Büyükşehir Belediyespor’un yeni başkanıdır. Aynı zamanda Başkanında danışmanlığını yapıyor. Murat Zorluoğlu Akgün’ü de yanına alarak ekibini güçlendirmiş oldu.

Bu arada Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu KKTC'ye gitti. 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatının 47. yıl dönümü törenlerine katılacak.  Başkan Zorluoğlu'nu burada dün gece pankartlarla sevgi gösterileri ile karşılayan gurbetçiler oldu. Başkan moral buldu. "Bize her yer Trabzon" sloganları atıldı. 

Törenlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. 

Başkan Murat Zorluoğlu da bu anlar kendi sosyal medya hesabında paylaştı. 

ORMAN MÜHENDİSLERİ VE RİXOS ÇIKIŞI

Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz’ın geçmiş bir konuşmasından bir orman mühendisi okurumuz bizimle paylaşmış ve demişti ki; "Rixos Antalya’da geçmiş dönemdeki oda yöneticilerine yakın isimlerden 3 veya 4 kez bu hakkı kullanıp tatile giden üyeler vardı. Artık buna son verilecekti. Verilmedi. Kesinlikle istediklerine tatil çıkıyor"

İşte bunun üzerine bir yazı kaleme aldık. İstediğimiz şuydu; orman mühendisleri bu listeleri takip ediyorlar. Bu konuda başkana yakın bir isim aradı. "O arkadaş listeleri sitede görmedi herhalde. İyi bir incelesin."

Her ay listeleri o da yayınlıyor.

Aynen cevabı ilettik hemde buradan da yazalım istedik.

Konuyu bilmeyenler için tekrar edelim.

Lüks Rixos Antalya’da orman mühendislerinin indirimli hakkı bulunuyor. Bu indirimli hak yılda kura çekilişiyle bir defaya mahsus. İşte bu konuda torpil yapıldığı iddia ediliyordu başkan listeleri yayınladığını asla kayırma olduğunu tekrar etti.

UĞURCAN ÇAKIR İÇİN YENİ İDDİA VE BİR ANALİZ

Her gün Uğurcan ile alakalı bir iddia ortaya atılıyor. Bu defa iddianın adresi Fanatik Gazetesi.

Diyorki; "Fransız ekibi, Andre Onana transferinde Ajaxla anlaşamayınca rotayı Uğurcan Çakır’a çevirdi. Lyon, bordo mavililerin kapısını 10 milyon euroluk bir öneriyle çaldı. Ancak Trabzonspor yönetimi mesajı net verdi, milli file bekçisinin değeri 20 milyon euro olduğunu iletti. Bunun üzerine Lyon cephesi şimdilik bu rakamlara çıkamayacaklarını belirtti. Transfer görüşmeleri askıyan alındı."

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Abdulkadir Ömür’ü en yüksek fiyat verildiğinde satmadığım için pişman olduğunu bu nedenle Uğurcan’da bu hatayı yapmak istemediğini belirtmişti.

Bunu da genel kurulda söylemişti!

Bakalım Uğurcan için ne olacak?

Lakin şampiyonluk kadrosu kuruluyorsa, bu sezon bize kalırsa Uğurcan takımda kalır!

DOKTOR EDA’YA BAŞARILAR DİLEDİK

Trabzon’un sevilen yüzü...

Sağlık camiasının her zaman aranan ismi.

Sağlık adına yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle de gönüllerimizde yer edinen..

Doktor Eda Küçüktülü yeni bir heyecan yaşadı.

Haziran 2021’de Radyasyon Onkolojisi Doçenti oldu.

Kendisine başarılar diliyoruz.

Eda Küçüktülü kimdir?

8 Mart 1975 yılında Ereğli'de dünyaya geldi. 1998 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 15.06.2001 - 26.12.2005 tarihleri arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi Radyasyon Onkolojisi Ana Bilim Dalı'nda ihtisas yaptı. 15.04.2006 tarihinden itibaren Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Radyasyon Onkolojisi Uzmanı olarak görev yapmaktadır. 8 Haziran 2009 tarihinde görev yaptığı hastanede Lale Atahan Radyasyon Onkolojisi Kliniği kurdu. 23 Aralık 2010 tarihinde aynı klinikte Tomoterapi Ünitesi'ni kurdu. 2013 yılının Aralık ayı ve 2014 yılının Aralık ayı tarihleri arasında Türk Radyasyon Onkolojisi Derneği'nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalıştı.

14 Şubat 2014 tarihinde Doğu Karadeniz Meme Hastalıkları Derneğini kurdu. Aynı dernek, 21 Ekim 2015 tarihinde Türkiye Meme Hastalıkları Dernekleri Federasyonu'nun resmi üyesi oldu. 2016-17 Bahar Yarıyılı ve 2017-18 Güz Yarıyılı dönemlerinde Avrasya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Ana Bilim Dalı'nda öğretim elemanı olarak çalıştı. 2018 yılının Mayıs ayında Doğu Karadeniz Meme Hastalıkları Derneği'nin Yönetim Kurulu üyesi oldu.

Almış olduğu mesleki eğitimler:

- 23.01.2009 - 23.03.2009 tarihleri arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyasyon Onkolojisi Ana Bilim Dalı'nda IMRT ve Radyosurgery üzerine çalıştı.

- 2010 yılında Laussanne, Centre Hospitalier Universitaire Vaudois (CHUV) - Service de Radio Oncologie'de IG.IMRT eğitimine katıldı

- Ulusal Radyasyon Onkoloji Kongreleri

- Ulusal Kanser Kongreleri

- Ulusal Meme Cerrahisi Kongreleri

- Türk Radyasyon Onkolojisi Derneği

- Türk Akciğer Kanseri Derneği

- Türkiye Meme Hastalıkları Dernekleri Federasyonu

- Doğu Karadeniz Meme Hastalıkları Derneği

- Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Derneği

- Mesleki Üyelikler