‘EKREM İMAMOĞLU’NA LAF ATACAĞINA SÜLEYMAN SOYLU’YA AT’ ÇAĞRISI
CHP Ortahisar Belediyesi Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, "Ali Koç - Süleyman Soylu - Ahmet Metin Genç" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Fenerbahçe Kulübü'nün Başkanı Ali Koç'un sözlerinden yola çıkılarak kaleme alınan eleştiri şöyle:

"Koç ailesinin şımarık çocuğu Ali yine hasetinden çatlamış ve taraftarları kışkırtmaya, nefret tohumları atmaya devam etmiş. Yalnız Süleyman Soylu hakkında söyledikleri çok ilginç. Ali Koç'un ağzından okuyun;” Sayın Süleyman Soylu’ya şunun için de teşekkür etmemiz lazım; kutlamalarda 38 yıl sonra gelen şampiyonluğu ifade etmesi de aslında gerçekleri bir kez daha teyit etmiştir. Kongre üyemiz olarak o görüntüler bizi üzse de…” şeklinde konuşmuş.

Yani  Soylu 38 yıl diyerek çalınan şampiyonlukları  Fenere yazmış. Şimdi   Ahmet Metin Genç ;  İmamoğlu’na laf atacağına cesaretin varsa Fenerli bakanın Soylu'ya  laf söyle.. Hani hep dersin ya benim için Trabzonspor önce gelir diye buyur.”

BAŞKAN NEDEN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI?
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, dün oynanılan Hatayspor maçında gözyaşlarını tutamadı. Oyuncuların alkışlanarak sahaya çıktığı anda gözleri doldu... O anlar ekranlara geldiğinde Trabzonsporlu taraftarlar da duygulandı. Sevinç hüzne karıştı. Haklı gurur yüze yansıdı.

Ağaoğlu'nun hemen yanında ise TFF Başkan Vekili Mustafa Hacıkerimoğlu duruyordu.

ahmet-ağaoğlu-ağlarken-1000x700

“SÜLEYMAN SOYLU YİĞİTTİR” MESAJI YAYINLADI 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yaşanan polemik, bakanlık binasının önüne kadar taşındı.

Bu olayın Trabzon'da da yansımaları oldu.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi Süleyman Soylu'ya destek çıkarak, "Teröristlere dağları dar eden. Girilemez denen yerlerde meydan okuyan.. Güneydoğuya bahar getiren yiğit insan Sn. Süleyman Soylu hainler ve kalleşler için korkulu rüyadır" dedi.

HANGİ TRABZONLU NUSRET İLE BULUŞTU?
Tabi ki bu sorunun cevabını hemen hemen tahmin eden bile çıkabilir.

Çünkü bu kişi gezmeyi çok seven, Trabzon camiasının yakından tanıdığı Turgay Ömür'den başkası değil.

Ordu'da Bentaş Bentonit fabrikası var. Kedi kumu üzerine hizmet veren fabrika dünya çapında ödüller almış ve markası ile Türkiye'yi gururlandırmıştır.

Turgay Ömür, sık sık şirketi için ya da diğer konularda yurt dışına çıkar. Bu defa da Nusret ile karşılaştı. Bunu da paylaştı...

247fea4b-540b-4c0b-8fc9-d002d37e2b65

VIZ GELİR TIRIS GİDER DEDİ
Ekrem İmamoğlu'nun Doğu Karadeniz gezisi olay oldu.

Bu ziyaretlerin yankıları halen sürerken, İmamoğlu'nun çıkışı da ayrıca tartışılıyor.

"Vız gelir tırıs gider" diyerek parmak sallaması, ünlü sanatçılardan Fazıl Say'ı bile rahatsız etti. Kimine göre bilerek yapılıyor; kimine göre irtifa kaybediyor..

Trabzon'da ise CHP ikiye bölündü.

Kılıçdaroğlu için ayrı saf var İmamoğlu için ayrı...

MHP’DEN İYİ PARTİ’YE Mİ GEÇECEK 
Bu arada Ekrem İmamoğlu'nun Trabzon ziyareti dönüşü Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu'nun İYİ Parti saflarına katılacağı iddia edildi.

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Çarşıbaşılı'dır. Bu nedenle de diyalogları çok iyidir.

MHP'den belediye başkanı olan Nuhoğlu hakkında kulislerde bu iddia dolaşıyor.

Bu konuyu İYİ Parti İlçe Başkanı Hamza Ustabaşı'na sordu, "Bilgim yok" dedi. MHP İlçe Teşkilatı'nda ise bu iddia güçlü şekilde sıcaklığını koruyor.