MURAT ZORLUOĞLU’NUN YURT HAMLESİ VE KULİSE YANSIYANLAR

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yurtlarla alakalı ciddi şekilde bir çalışma yaptı. Anında müdahale etti. 

Ve dediki; “KYK başvurularında yedek olan öğrenci kardeşlerimiz için geçici olarak barınma imkânı sağlıyoruz. 

Aşağıdaki linkten veya Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezindeki standımızdan başvurmanız yeterli. (Buraya tıklayarak linke ulaşabilirsiniz.)

Ülke gündeminde yer bulan yurt sorunu ile alakalı Başkan Zorluoğlu’nun bu hamlesini AK Parti kulislerinden baktık. Başkanın bu hizmetini doğru düzgün tanıtan olmadığını gördük. 

Sosyal medyada bile yok! Kimse birşey paylaşmamış… Tıpkı Trabzon’a kazandırdığı bir kilometrelik Yalıncak plajının açılış töreninde olduğu gibi..

Halbuki çok güzel bir hamle ile aslında muhalefetin de bu yöndeki eleştirilerini askıda bıraktı. Ama yok AK Partili kalemler bile Murat Zorluoğlu’nu al aşağı etmek için programlanmış!

Daha önce demiştik, Murat Zorluoğlu siyasi hamleler yapmaz sadece işine bakar.. Bu yönde sitemini bile duymadık!

Belkide duyarız?

Kim bilir?

SENİ SEVDİK EYVALLAH AMA TRABZONLA ALAKALI SİYASİ PLAN YAPMA!

Trabzon İl Emniyet eski Müdürü Metin Alper, Trabzonspor’un maçlarını kaçırmıyor. O da yetmiyor kentin bazı sivil toplum örgütlerine, bazı bürokratlara ziyaretlerde bulunuyor. Bunu da sosyal medyasından paylaşmaktan çekinmiyor. 

"Metin Alper herhalde siyasete oynuyor" diyenlerle "Metin Alper Trabzon’u seviyor sizde abartmayın be" diyenler ciddi şekilde kapışıyor. 

İktidar Metin Alper’in bu tutumundan ve davranışlarından hoşnut değil. Bu bir gerçek..

Muhalefet ise önemsemiyor gibi gözüksede bazı kesimler, "Alın Trabzon’dan aday gösterin bile.." dediler.

Bu arada iktidar partisinin bir dönem gençlik kolları başkanlığını yapan Aykut Mert, Metin Alper’i şöyle paylaştı;

"Seni sevdik eyvallah ama Trabzon ile alakalı siyasi planların varsa tekrar düşün müdürüm… Burası Büyükşehir ama metropol değil burda Trabzonlular tercih edilir… İyi niyetli öneri."

Yorumu size bıraktık. Devamını ve kulislere yansıyanları yeniden paylaşacağız.

SEZGİN MUMCU VE SELAHADDİN ÇEBİ ANALİZİ VE GÜNDEM KONUSU

Geçen gün AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu’nun milletvekili için nabız yokladığını, aday olabileceği kulağımıza geldi. Bizde detayda irdeledik.

"Şu anda bu ekibi kuruyor, A Takımına talimat verdi.." diye de kulağımıza geliyor.

Yani şu anda Sezgin Mumcu kent gündeminde bir açıklama yapınca çok yer bulmuyor, sözleri iktidar partisinin temsilcisi olarak gündem yaratmıyor, gündemi peşinden sürüklemiyor..

Hani bu konularda da ekibi çalışsa iyi olur! Bu arada AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, sanki biraz kendini geri çekti?

Sanki birileri, “İl başkanının önüne geçiyorsun” diye uyarı çekti..

Cidden böyle mi?

Kulisler fena halde bunları konuşuyor.

AK Parti Trabzon İl Koridorlarında bunlar dillendiriliyor. Bürokratlar kısmına sonrada geçeceğiz.

Ha durun!

Unuttuk!

Şeref Malkoç meselesi vardı..

Onu başka sefere bırakalım.

Zira biraz şunlara yoğunlaşalım.

TRABZON GÜNDEMİNİ ÖMER ŞEN’İN KALEMİNDEN DİNLEYİN

Trabzon gündeminde yer alan ana başlıkları bazen danışmanımız ve yazarımız Ömer Şen irdeliyor. En son AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu’nun Turizm İl Müdürlüğü'ne bir türlü yapılamayan atamayla alakalı görüşüne bir kaç analiz yaptı.

Yazısını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Yakında siyasi partilerin adayları, kulislerde neler konuşulduğunu, isim isim irdelemeye başlar. Ömer Şen’in Trabzon gündemi çok farklı oluyor.

"ÇIK KENDİN ADAY OL" DİYE KİME SESLENDİ?

İYİ Partili Şükrü Kuleyin ile bir sohbet ettik.

En son Trabzon’a geldiğinde partisinin bir dizi programlarına katıldı. Trabzon’da ‘ağabey’ olarak partisini sürüklemeyi biliyor. Neyse konumuz Trabzonspor aslında..

Trabzonspor Kulübü’nün yaklaşan kongresiyle alakalı hiç lafı eğip bükmeden, "Mehmet Atalay Başkana dayı oluyormuş sizde destekliyor muşsunuz?" dedik. O da "Öyle bir şey yok" dedi.

Dedikodudan ibaret olduğunu söyledi. Hatta şöyle bir şey söyledi; "Ben bir tek en son Hayrettin Hacısalihoğlu’na, ‘Çık kendin aday ol’ dedim. Bunu bizzat söyledim. Yüzüne karşı.."

Şükrü Kuleyin burda neyi kastettiğini biz anladık ya siz?