BAKANIN EKLENDİĞİ O PAYLAŞIMI İLGİNÇ BİR İSİM BEĞENDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu eleştiren bir paylaşımı İçişleri Bakanlığında danışman olarak görev yapan Mazhar Yıldırımhan, beğendi.

Cenap Serdar adlı Twitter kullanıcısınının paylaşımı şöyle;

“Bakan Adil Karaismailoğlu PTT Genel Müdürü Hakan Gültekin’nden hesabını sormalı. Trabzon PTT Baş Müdürlüğünde elektrik / elektronik mühendisi olarak çalışan Baş müdürünün son derece memnun olduğu kardeşimiz Osman Öztürk’ü sözde rotasyon adı vererek kimlerin istediği üzerine Van’a sürdü?”

İşte bu paylaşımı beğendi.
Üzerine geldi..
Mausuyla kalp işaretini tıkladı.
Yada telefonundan..
Üstüne dokundu!


Yıldırımhan’ın beğenmesi, aynı zamanda bu eleştiriye ve cümlelere katılıyor anlamı taşıyor.
AK Parti Trabzon teşkilatında ve diğer mecralarda kulislere yansıyan şekli şöyle; Trabzon’da İçişleri Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığını eleştirdi!
Daha bir değişiği, Ulaştırma Bakanından Trabzon’da AK Parti’nin belli kesimi rahatsız. 
Ulaştırma bakanı hemde Trabzonlu olunca haliyle dikkat çekici değil mi?

BAKANA 3 YILDIR YERİMİZE ÇÖKTÜNÜZ DİYEN KİM? 

Ulaştırma Bakanlığıyla başladık onla devam edelim.. 

Önceki kongrede Trabzonspor Başkan adayı olan Trabzonlu iş insanı Emre Aksoy kamulaştırılan arazisinin ödemesinin yapılmamasına Twitter hesabından isyan etti; 

“Yerimize çöktünüz!”

Karayollarının kamulaştırdığını öğrendik. Ulaştırma Bakanı  Adil Karaismailoğlu’nu Twitter hesabından etiketleyerek tepkisini dile getirdi.

Bu eleştirilerini karayollarının resmi hesabını,  Hazine Bakanını de ekleyerek yaptı.

Şunu ekledi; “Sadece reklam yapılıyor niye mağduriyetimiz ilgilenilmiyor? 3 yıldır yerimize çöktünüz ama paramızı ödemiyorsunuz.” diyor.

Emre Aksoy’un bu çıkışına henüz cevap gelmedi.

İşin ilginç yanı, Emre Aksoy’un Trabzon medyasında yalnız bırakanlar oldu.

Bu isimler Aksoy’un Trabzon’daki bürosundan çıkmıyorlardı.

Acaba bu mağduriyet onları çok ilgilendirmemesinin sebebi ne?

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BASIN İLETİŞİMDE YENİ İSİM İMZAYI ATTI MI? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden dün telefonla arandık. Basın danışmanı olarak görev verildiğini Teoman Yılmaz’dan öğrenerek yazdığımız için Enis Yıldırım bizzat kendisi aradı. Makamına davet etti. Biz de usulünce reddettik. Yanlış anlamayın köftehorlar..

Bizde atarlanma..
Hor görme..
Üstten bakma yoktur..

Sadece nasıl bir uslûpla karşılaştıysak aynı şekilde reddettik. Neyse bu çok da önemli değil. Bu kısım yani.. Asıl önemli olan şu kısım;

Aldığımız duyumlara göre bütün yetki kendisine verilecekmiş! Bu yetkinin içerisinde her şey varmış.. Basın Dairesi Başkanı Selahattin Aydınlı ne yapacak, basınla iletişim kim tarafından olacak diye büyükşehir kulislerden bir tartışma vardı. Hatta bu Trabzon Gazeteciler Cemiyeti koridorlarına kadar gelmişti ya.. O nedenle merak edenler olup aramışlardı. Şunu anladık Enis Yıldırım ile Büyükşehir basın vizyonunda yeni bir dönem başlıyor. Her yetki onda toplanacak, sözcülük görevi dahil onun etrafında birleşecek. 

Bu arada imza daha atılmamış.. Şu anda makamının sandalyesi, masası yerleştiriliyor.

Boy ölçülerinin alınması bitmemiş henüz.

Mezura arıyorlar.

ONCA ŞEYE RAĞMEN HAYATA TUTUNDU PEKİ İNTİHARA NE SÜRÜKLEDİ?

Trabzonspor Divan Kurulu eski yöneticisi, Bülent Akyazıcı, dün akşama doğru silahıyla İstanbul’daki evinde intihar etti.

Trabzonspor taziye mesajında, “Eski Genel Sekreterimiz ve Divan Başkanlık Kurulu eski yöneticisi Bülent Akyazıcı’nın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Bülent Akyazıcı’ya Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz.” ifadelerini kullandı.

Bu şok haber camiada yankıyla karşılandı.

Bülent Akyazıcı, ANAVATAN döneminde Partinin Trabzon’da İl Başkan yardımcısıydı.

Bu haber eski Anaplıları da şok etti.

İki kızından birini yıllar önce Trabzon’da trafik kazasında kaybetmişti. İlk eşini kanser nedeniyle toprağa verdi!

Yine hayata küsmedi tutundu ve ikinci eşiyle bir araya gelerek evlendi. Bu kadar acı şeyler yaşadığı halde nasıl şimdi intihar etti? Nasıl yıkıldı? Onca şey yıkmadı da ne yıktı? Bu soruları sorulmaya başlandı. Bu arada evde ikinci eşi yokmuş, duyulan silah sesi sonrası kendisine haber verilmiş..

Diğer bir hatırlatma da şunu yapalım.. Trabzonspor Divan Kurulu yöneticisi iken, yöneticilikten düşürüldü. Divan yönetimiyle bazı fikir uyuşmazlıkları yaşadığı için bir süre önce düşürülmüştü. Kendisi de divan başkanlığına aday olmayı düşünüyordu.

Akyazıcı'nın dostları şu paylaşımları yaptılar;

Trabzonspoer Divan Başkan Yardımcısı Mehmet Ongan;

Avukat arkadaşı Hasan Fehmi Erol; 

BAŞKENTTEKİ FOTOĞRAF KARESİ TRABZON’A NASIL YANSIR? 

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ile CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’nın Ulaştırma Bakanlığının komisyonda görüşmeleri yapılırken çekilen fotoğrafları, ‘konuşan fotoğraflar’ tarihine not düşüldü.

İçten samimi, doğal..

Siyaseten arenada rakip olarak mücadele etselerde bir araya geldiklerinde, dostlukları sürüyor yorumlarına sebep oldu.

Peki Ankara’da çekilen fotoğraf karesi Trabzon’da olacak mı? Bekleyip görelim..

ahmet-kaya-salih-cora

FATİH ERBAKAN YARIN TRABZON’DA NEREDE PARTİLİLERİ İLE BULUŞACAK?

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr Fatih Erbakan’ın Trabzon programı netleşti. 21 Kasım Pazar günü saat 13’de Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde  partilileri ile bir araya gelip başmüşahit toplantısı düzenleyecek.

Aynı gün saat Sürmene’de, Vakfıkebir’de ilçe teşkilatlarıyla görüşecek, Ortahisar İlçe Merkezi’nde yani meydan civarında da esnafı ziyaret edecek, onları dinleyecek.

O KUYRUKLARDAN TRABZON’DA DA VARDI

Ülke genelinde akar yakıta gelen zamlar nedeniyle bir çok ilde petrol istasyonları kuyrukları yaşandı.

Trabzon’da bu kuyruklar yok falan diyenler oldu. Onlara bir fotoğrafla gösterelim. İşte burası Beşirli Mahallesi sahil bandındaki petrol istasyonu.. Dün akşam geç saatlere kadar böyleydi.

258216280_4897379077023200_7562987146694810301_n