MHP TRABZON TEŞKİLATINDA TELAŞ VAR

MHP Trabzon İl Teşkilatı’nda büyük bir telaş var. Bu telaşın sebebi MHP Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadi Durmaz.

27 Kasım tarihinde MHP Trabzon Teşkilatını denetlemeye gelecek. Ayrıca Zorlu Gran Otel’de bir de badsın mensupları ve MHP kurmaylarıyla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak.

Basın tam olarak açık olur mu olmaz mı netleştiremedik.

O gün belli olacakmış…

İl Başkanı ve yönetimine, toplantıları yapılıp yapılmadığını, son bir yılda MHP’ye kaç üye yapıldığını soracak.

Bakalım başkan ne cevap verecek..

Takip edeceğiz.

BU İŞ SAÇ UZATMAYA BENZEMEZ!

Trabzon’da bir gazete patronu internete yöneldi. Ayrı bir internet sitesinde yazacak. Ayrı bir internet ekibi kurdu. Hatta ilk adımlarını attı. 

Bu internet sitesinin ardından gazetesini satacak ve tamamen internet üzerinden hareket edecekmiş.. Aldığı karardan ötürü kendisini kutlarız! Lakin bu iş saç uzatmaya benzemez. O’nu bilsin hani o kafayla o site zor döner!

Ha! Gazeteyi kaça mı satacak?

O kafasındaki fiyatlarla zor..

Bunu da ekleyelim altına sonra yine gireriz konuya..

TEOMAN YILMAZ OLMASA ÖĞRENEMEYECEKTİK 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu Günebakış Gazetesi’nde iken eleştiren, eleştirel haberleri ile aklımıza kazınan adliye muhabiri Enis Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediyesinde başkanın basın danışmanı olarak göreve getirildiğini Teoman Yılmaz yazdı. Biraz da dokundurarak yazdı biz o kısma girmiyoruz. Günebakış Gazetesi’nden ayrılmış ve göreve de başlamış.

Görevinde başarılar diliyoruz. Şimdi  iletişim konusunda Daire Başkanı Selahattin Aydınlı ile mi yapılacak? Enis Yıldırım ile mi yapılacak? Yada nasıl bir planlama olacak Trabzon medyasında konuşulmaya tartışılmaya şimdiden başlandı.

ÜÇ DERİ KOLTUK DEĞİŞMEKLE İTİBAR ELDE EDİLMEZ

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nden gelen bir kaç kulis bilgisiyle devam edelim. Başkan Ersen Küçük’ün cemiyet yönetimi dışından paralel bir yönetim kadrosu ile hareket ettiği bu konuda eleştiriler aldığı kulağımıza geliyordu. Yakın zamanda yaptığı temaslarda da bu homurdanma zirve yaptı. Hatta bazıları çanta gibi yanlarında gezdirilirken, güdümlü hareket edildiği ifade ediliyor.

Makama göre temsil etme gibi bir görevi bugüne kadar cemiyetin olmamıştı.. Bunun gibi eleştiriler yapılıyor.

Neyse bu iç meselelerine çok girmeyeceğiz. Zira üç deri koltuk değiştirmekle şehirde itibar elde etme gayretinde olanlar bilsinlerki bu şehir öyle şeylerle değil değerlere sahip çıkılmasına itibar eder.

Biz başkan ve yönetime böylelikle bir uyarımızı yapalım. Herhalde adamına göre medyacı seçip programlara katılma adetleri sürecek. Bunda da sorun yok da meslektaşlarımız adına böyle bir uyarı yapmak, herkese görevini hatırlatmamız gerektiğini düşündük!

En son Ankara’da yapılan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in katıldığı programlarda da böyle saçma şeyleri yapıldı. Cemiyet Başkanı ise Trabzon medyasının hakkını savunması, programlarda yapılan aksaklıkları dile getireceğine ayağına bir tek parmak arası terlik takıp gezmedi!

ÖN SIRALARDAYDILAR TEMPO TUTUP ALKIŞLADILAR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in dünkü grup toplantısında gözümüze çarpan bazı detaylar dikkatimizi çekti.

Partisine geçen muhtarları davet etti.

Konuşmasının çoğunu doğaçlama yaptı.

Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın yine ön sıralardaydı.

Hatta Akşener konuşurken şunu not etti;
“İşsizliğin,
yolsuzluğun,
israfın,
yağmanın,
talanın,
soygunun,
vurgunun, 
rantın,
5'er 10'ar maaşların, 
insafsız zamların,
zulümlerin,
adaletsizliklerin ve
daha bir dizi haksızlığın ve hukuksuzluğun üzerinin suni gündemlerle örtülmesine milletimiz isyan ediyor…”

GİK Üyeleri Yavuz Aydın ile Şükrü Kuleyin, yine her Akşener’in sesini yükseltmesinde alkış yaptılar, genel başkanlarına tempo tuttular.

İYİ Parti Trabzon kulislerince de bu detaylar öne çıktı, konuşuldu.

446c3c3d-ce4c-4998-9363-dd245215c00d

6a262e2c-eb90-48ee-901b-3749a61b2359

İYİ PARTİ’NİN TRABZON’DAKİ EĞİTMENİ KİM OLDU? 

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Eğitim Müdürü Erhan Eroğlu İYİ Parti’de eğitmen olarak atandı.

Eroğlu görevi aldığını şöyle duyurdu: 

“İYİ Parti Trabzon teşkilatımızın teşkilat eğitmenliği görevi Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’in olurlarıyla tarafıma tevdi edilmiştir. Eğitmenlik belgemizi Genel Başkan Yardımcımız ve Siyaset Akademisi Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mehmet AKALIN tarafından İYİ Parti Genel Merkezimizde alarak görevime başlamış bulunmaktayım. Bu göreve beni layık gören Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’e, Genel Başkan Yardımcımız ve Siyaset Akademisi Başkanımız Sayın Prof.Dr. Mehmet AKALIN’a ve her zaman desteğini hissettiren başta İl Başkanım Sayın Azmi KUVVETLİ olmak üzere il yönetim kurulu üyelerimize ve Trabzon teşkilatımıza sonsuz teşekkürler.”

d1fe5fd3-9073-4c2e-a275-068ec70c2d90