TRABZON KULİSLERİ SEDAT PEKERLE NASIL HAREKETLENDİ

Sedat Peker iddialarına devam ederken bir anda Trabzon kulisleri hareketlendi. Çünkü Peker dün ki açıklamalarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Danışmanı Ali Faik Hacıoğlu, hakkında iddialarda bulundu. İddialarında evinden arabasından bahsediyor. Nasıl elde etti diyor? Ali Faik Hacıoğlu da hayatı boyunca çalıştığını, sadece danışmanlık yapmadığını, danışmanlıktan önce de bir işinin olduğunu ifade etti. Rakam rakam orataya koyup, ailesiyle yaptığı evden bahsetti. 

Açıklamasında çok sert ifadelerde kullandı.

Peker’e yönelik, ‘müptezel’ ‘resmi kayıtlarda organize suç örgütü lideri’ ‘Fetö artığı’ ‘gayri meşru kazançlarla insanlara zulüm eden’ ‘geçmişte FETÖ ile iş tutup zalimlikte zirve olan karakter yoksunu’ gibi ifadeler kullandı.

Bugüne kadar Türkiye’den Peker’e söylenen en ağır lafları söyleyen Bakan Süleyman Soylu’dan sonra ikinci isim Ali Faik Hacıoğlu oldu. 

CHP’liler ve İYİ Partililer de bu açıklamaları yakından takip etti. Geçmişte Sedat Peker ile alakalı olumlu paylaşımlarını çıkarıp ortaya koydular. AK Parti Trabzon İl Başkanlığından eski yeni yöneticilerden bazıları Ali Faik Hacıoğlu’na destek olurken bazılarının da görmezden gelmesi dikkat çekti.

1 gün öncede Süleyman Soylu’nun bir diğer danışmanı Mazhar Yıldırımhan açıklama yapmıştı. Bakan Soylu’nun kendince neden hedef alındığını 13 maddeyle sıralamıştı. 

Hareketlilik gece geç saatlere kadar sürdü.

SARP SINIR KAPISI VE ÇAYELİ’NDEKİ FASULYECİLER

Sarp Sınır Kapısı'nda TR kuyrukları 3 ilçeyi buldu haberleri çıktıktan sonra Ticaret Bakanı Mehmet Muş, bayramda Sarp'a geldi.  İncelemelerde bulundu. Rusya, Gürcistan, Rusya'daki mevkidaşları ile görüşeceğini bu sorunun çözülmesi için girişimler başlattıklarını aktardı. Daha öncede Rize Milletvekili Hayati Yazıcı oraya gitmiş aynı şeyleri söylemişti. 

O’ndan sonra kuyruklar daha da arttı! 

Kemalpaşa’dan Hopa’ya.. Hopa’dan Arhavi’ye.. 

E şimdi aklımıza şu geldi;

O dönem ki gibi olursa Çayeli'ndeki kuru fasülyeciler yaşadı!

(haber için burayı tıklayın https://www.haberlobi.com/ekonomi/bakan-mus-sarp-sinir-kapisinda-tir-soforlerinin-sorunlarini-dinledi-h9166.html )

HADDİNİ AŞMIŞTIR SAYGISIZLIK YAPMIŞTIR

Trabzonspor Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı, dün tesislerde basın toplantısı düzenledi. Her zamankinden daha neşeli, her zamankinden daha kendine güven dolu görüldü. Bunun nedeni Trabzonspor Yönetiminden tam destek alarak gelecek seneyi planlaması olarak not ettik.Bir hocanın en büyük destekçisi yönetimdir. Başkan ve yönetim hocanın arkasındaysa hoca takımı ona göre şekillendirir. Güvensizse bu olumsuz hava takıma yansır. Demekki Abdullah Avcı kendi açısından verim alacağı noktada güven dolu.

Basın toplantısı sonrası toplantı gündeminin önüne bile geçen, hatta ilk sıralara yerleşen Trabzonspor eski oyuncusu Pereira’nın paylaşımı oldu. Bu paylaşım  "Abdullah Beni Şampiyon yaptığın için Teşekkürler" ifadesini kullandı. Birincisi bu paylaşım had aşmaktır. Terbiyesizliktir. Profesyonel bir futbolcunun yapması gereken bir hareket değildir!

Duygusal davranmış olabilir ama yanlıştır. Hem kulübe hem hocaya saygısızlıktır. Biz böyle yorumladık. 

 BU İÇTEN PAZARLIĞA İSYAN EDİYOR İNSAN!

Trabzonspor'a imza atacak Bruno Peres ve Gervinho'nun maliyeti ile alakalı eleştiriler de artmaya başladı. Trabzonspor eski yöneticilerinden Yusuf Ziya Yılmaz, sosyal medyada futbolcuların yaşı ve maliyetlerini eleştirdi. 

Yusuf Ziya Yılmaz, “Nasıl bir camia olduk. İnanamıyorum. 32-35 yaşında emekli futbolculara bu paraları nasıl veriyorlar,basında bir sorgulama yok, camiadan ses çıkmıyor. Bu gidişle iki yakamız bir araya gelmeyecek. Sağ bek mevkisine 1.8 milyon euro’ ödersen forvete ne ödeyeceksin? Dengeyi buradan bozarsan geri kalan oyuncuları nasıl oynatacaksın? Zor zamanda görev aldılar diye gösterilen hoşgörünün bir sınırı var. Bu işin sonu yıkıma gider.” dedi.

Basın mensuplarının eleştiri yapmadığını ifade ederek eleştiren Yılmaz, “Asli görevi kamuoyunu aydınlatmak, doğrular etrafında yönlendirmek olan basın sektörü ne yazık ki üç kuruşa satın alınan kişiliksizler mecrasına dönüştü. Geçmişte çöplükten toplananlara yıldız diyenler aynı senaryonun figüranı olmaya devam ediyor. Yıldız öyle mi yıldız. Atın bu başlıkları bakalım bunlar milyon dolarları alıp giderken ne diyeceksiniz. Zavallılar. Bırakın bu basın artıklarını , anlı şanlı camia şöhretlerinden de tık yok. Ama koltuk görününce hepsi cengaver, hepsi duayen olurlar. Ama risk almaktan korktukları İçin ses çıkarmaz , felaket gelince bülbül olurlar. Bu vurdum duymazlığa , bu içten pazarlığa isyan isyan ediyor insan” dedi.

Zokora geldiği sene de böyle eleştiriler gelmişti. Hatırlarsanız o dönem ciddi bir para da ödenmişti! Lakin saha dışı etkenler olmasaydı şu an 2020-2011 sezonu kupası Trabzonspor’un müzesindeydi. Zokora takıma tecrübesini de kattı. Ama tabiki yaş konusunun eleştirilmesi normaldir.

Camiada yaş konusuna takılanlar oldukça fazla.. Bu oyuncuyu sahada görene kadar sürer. Her sene olduğu gibi her transfer döneminde bu böyledir.. 

UĞURCAN’IN UNUTAMADIĞI SENE HANGİ SENE? 

Trabzonspor Kaptanı Uğurcan Çakır’ın unutamadığı nedir diye sorsak ne ders sizce?

Uğurcan geçen yıl kaçan şampiyonluğun kendisini çok etkilediğini saklamıyor.

Bununla yüzleşiyor.

Heryerde de söylüyor.

“Büyük hayal kırıklığı yaşadım.  Aradan zaman geçmeden sezon başladı, moral bozukluğunu atamadım bu bir gerçekti. Trabzonlu bir çocuk olarak bunu hep hayal ediyorduk. Kendime hemen gelemedim bu bir gerçek. Sonra kendimi toparladım. Önümüzde Avrupa Şampiyonası var orada elimden geleni yapacağım. Bu sezon genelinde iyi oynadığımı düşünüyorum.” diyor.

Trabzonspor’dan transfer olacağı belirtilen Uğurcan’a istenilen teklif henüz gelmediği belirtiliyor. Lakin belli olmaz. Bir anda bakarsınız transfer olmuş..