SALİH CORA’YI ODA TV YAZDI GÜNEBAKIŞ CÜBBESİNİ GİYDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’da son yaptığı ziyarette 9 yaşındaki çocuğun kürsüde söyledikleri siyasi gündeme oturmuştu.

CHP Lideri’ne ‘hain’ demesi tartışmaları aldı başını yürüdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a babasının 10 yıldır hapiste olduğunu söyleyen küçük B.C.G., babasının serbest bırakılmasını istedi. 

Bu sıra neler mi oldu?

Çocuğun yardım istediği babasının suç dosyası yayınlandı. ODA TV bunu yayınladı. Tabi bundan AK Parti büyük rahatsızlık duydu.

Çünkü bugüne kadar AK Parti geleneğinde yada AK Parti oluşumda böyle bir şey hiç olmadı. Bu durum AK Parti Trabzon teşkilatı dahil bütün AK Parti genel merkezini etkiledi üzdü, sinirlendirdi. Çocuğu oraya sorumlu olarak AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’nın çıkardığı vurgulandı.

Salih Cora teşkilatın hedefine kondu.

Hatta AK Parti içinde bazı homurdanmalarda, “O kadar güzel bir Cumhurbaşkanı programı yapmışken bu işi bozanlar yanlış yaptılar. Yazık oldu.. Emeklerimiz boşa gitti.” demeye başladılar. Tam bu sırada ODA TV yeniden bir yayın yaptı. Babanın suç dosyası dahil bir çok detaya yer verirken babanın avukatının AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora olduğunu yazdı. Ve ikini kez Cora hedefe kondu!

TRABZON BAROSUNA AĞIR SUÇLAMA; SALİH CORA’YA OPERASYON ÇEKTİNİZ

Bu sırada son olanlarda takip etmeyenlenler için tekrar edelim Günebakış Gazetesi devreye yine girdi. Salih Cora’nın medyadaki cübbesi olan gazete, Cora’yı savunurken Trabzon Barosu’nu hedefe koyarak, "Babanın suç doyasına usulsüz ulaşıp suç işleyip ODA TV’ye sızdırarak Salih Cora’yı yıpratma operasyonuna imza attılar" imasıyla suçlama yaptı.

Baro Başkanı Sibel Suiçmez’in de fotoğrafını manşetine koyarak "İşte bu" dedi.

Şimdi bakalım baro bu konuda ne yapacak.

Haber şöyle çıktı:

“Trabzon barosu bir skandala imza attı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’da gerçekleştirdiği toplu açılış töreninde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘hain’ diyen Beratcan’ın babasının peşine düştü. Beratcan’ın babası B.G. hakkındaki tüm mahkumiyet kararlarını elde etmek için Beratcan üzerinden yürüyen Trabzon barosu Çocuk Hakları Komisyonunun çalışma yaptığı kılıfını uydurarak adliyeden UYAP’a giren adliye personelleri ise elde ettikleri verileri Baro’ya gönderdi."

günebakış-baronun-gizli-dosya-oyunu

KAŞ YAPAYIM DERKEN YİNE ÇIKARDI BİR GÖZ!

Baro sekreteri de adliyeden aldığı bilgileri Trabzon Baro Başkanı Avukat Sibel Suiçmez başta olmak üzere iki isme daha gönderdi. Ardından da AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora‘yı itibarsızlaştırmak için ODA TV üzerinden operasyon düzenlendi. ODA TV milletvekili Cora hakkında karalama kampanyası yürüttü. Kirli operasyondan haberi olmayan 5 adliye personeli hakkında ise verileri koruma kanununa aykırı davranıştan ötürü adli soruşturma başlatıldı.

Yalnız Salih Cora’yı savunmak için yapılan bu manşet ve haber Baro başkanını hedef gösteriyor ama Cora’yı savunurken bu defa da Cora’nın hukuk bürosunun aldığı bütün dosyaları bu sefer tartışmaya açıyor. Yani aslında kaş yapayım derken göz çıkarıyor. ODA TV şimdide Cora’nın avukatlığı dönemindeki baktığı tüm dava dosyalarını ortaya çıkarmak niçin harekete geçtiği söyleniyor.

Şimdi bakalım ne olacak? Bekleyip göreceğiz..

ODA TV-Günebakış-Trabzon Barosu-Salih Cora-AK Parti virajlarında savrulanlar, savrulurken söylenenler ne olacak..

BAKAN EKSİKLERİNİZ VAR DEMİŞ!

Trabzon Ulaşım Ana Planı bilgilendirme toplantısında Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Ulaştırma Bakanlığına önereceği raylı sistem projesi açıklandığını yazmıştık.

Başkan Zorluoğlu’nun ekibi, tramvayda karar kıldı. Trabzon’a bu uygun dedi.

Peki Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun bundan haberi var mı?

Şimdi gelelim bu noktaya.. Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu Trabzon’a en son gelişinde bu projeyi görmüş.. “Eksikleri var, Ankara’ya getirin ekibimizle çalışın” demiş.. Şimdi ne olacak?

Bizim gördüğümüz Ulaştırma Bakanlığı ve Trabzon BB başkentte buluşacaklar. Ama en kısa zamanda.. Projenin üstünden geçecekler.  Sonra bakanlıkta bir açıklama yapıp Trabzonluları bilgilendirecekler!

b9aca4c7-3624-4ca8-91f2-72e8d2c3d5b0

AK PARTİ TRABZON’DA SÜRPRİZ BULUŞMA

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta ve Salih Cora, eski Bakan Faruk Özak’ı Trabzon’daki iş yerinde ziyaret ettiler. Ziyaret etmelerini basına haber vermediler! Ziyaret sonrası sosyal medyada paylaştıkları görüntüden anladık. Muhammet Balta, ziyaretle alakalı şu notu yazdı; “Fikirlerine her zaman değer verdiğimiz sayın bakanımıza, ilgi alaka ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim”

Bu buluşamanın olmasının sebebi bize göre şöyle; “AK Parti ekonomi konusunda sorun yaşıyor. Sokakta büyük tepki var. Bu nedenle Trabzon’da da son yapılan anketlerde düşüş var. Bu nedenle AK Parti en kıdemlisinden en tecrübelisine bütünleşme içine girmek istiyor.”

muhammet-balta-faruk-özak

KILIÇDAROĞLU TRABZON’DA O İSME TELEFON AÇTI

Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı  Hasan Kamil Velioğlu bir süre önce annesini kaybetti. Tam acısını tam yaşayamadan koronaya yakalandı. Ciddi şekilde durumu ağırlayasın Velioğlu hastanede tedavi altına alındı. Öğrendiğimiz kadarıyla şu anda durumu iyi. Hem başsağlığı hemde geçmiş olsun dileklerinde bulunuyoruz.

Bu arada Başkan Velioğlu’nu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu başsağlığı için telefonla aradı, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da geçmiş olsun hem taziye hemde geçmiş olsun dilekleri için aradı. 

Başkan Velioğlu, acılarını paylaşan herkese şükranlarını sundu.