Haberlobi - Spor Servisi // Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor ile Kopenhag karşı karşıya gelecek.

Kopenhag Teknik Direktörü Jess Thorup, Trabzonspor maçı öncesi basın toplantısında konuştu.

Sakatlıkları bulunan Ankersen, Boilesen, Daramy ve Khocholava'nın maç öncesi son antrenmandan sonra kadroya alınıp alınmayacağının belli olacağını belirten Throup, "Yarınki karşılaşmada yüzde 100 hazır olan oyuncuları oynatacağız." dedi.

'Trabzonspor'a iyi hazırlandık'
"Kötü başlangıcımızın ve şuana kadar değişken bir oyun oynadığımızın farkındayız, ancak önemli olan yarınki maçta ne olacağı. Zorlu bir rakiple karşılaşacağız. Onlar Türkiye Ligi'nin son şampiyonu kaliteli bir takım ve geçen sezon ligi açık ara farkla kazandılar. Birçok maçlarını izledim, son iki maçına da gözlemcilerimizi yolladık. Bu yüzden hem taktiksel hemde bireysel olarak iyi hazırlandık. Bireysel yeteneklere, güce ve hızlı oyuna sahip bir takım. Bu yüzden büyük saygı duyduğumuz ama aynı zamanda karşılarında şansımızın olduğuna inandığımız bir rakiple oynayacağız."

Thorup'a ilk beş lig karşılaşmada 24 oyuncuyu sahaya sürmesinin nedeni soruldu.

Deneyimli teknik adam soruya şu yanıtı verdi:

"İlk günden itibaren herşey yolunda gitseydi, çok fazla değişiklik yapmayacaktık. Bu kadar oyuncu kullanmanın nedeni hem sakatlıklar hem de değişken performanslar. Yoğun maç trafiğinde geniş bir kadromuz var, ayrıca yedek kulübesinde de daha fazla oyuncu bulundurmalıyız."

Randers ile oynanılan karşılaşmada genç oyuncu Valdemar Lund'a şans vermesi hakkında konuşan teknik adam, "Gençlere şans vermekten korkmuyoruz. Bu hem Cuma günü gol atan Valdemar için hem de diğer genç oyuncular için geçerli." dedi.

zeca-1000x700

Kopenhag'ın 33 yaşındaki Yunan orta sahası ve aynı zamanda takımın kaptanı Zeca'da maç öncesi yorumlarda bulundu.

Tecrübeli oyuncu, "Henüz 90 dakika oynamadım, ancak çok antrenman yaptım ve son maçlarda oyuna dahil oldum. Elimden gelen herşeyi vereceğim ve vücudumun nasıl bir tepki vereceğini göreceğim." ifadelerini kullandı.