İdmanocağı Spor Kulübü’nün, tüzük tadilatlı ve seçimli Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile yapılan seçimlerde Vehbi Serdar Arz yeniden başkanlığa seçilirken, yeni tüzük de oy birliğiyle kabul edildi.

Kongre Divan Kurulu başkanlığını Hayrettin Hacısalihoğlu’nun yaptığı İdmanocağı Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kuruluna eski başkanlar Coşkun Kahraman ve Mehmet Öz ile üyeler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda, yönetim kurulu faaliyet raporu ve mali raporu ile denetim kurulu raporu okundu, ardından yapılan oylamada yönetim ve denetim kurulları oybirliğiyle ibra edildi.

Genel kurulda daha sonra 26 Nisan 2022 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 7405 Sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanunu uyarınca, tüzükte yapılması gereken değişiklikler ve yeni tüzük oybirliğiyle kabul edildi.

ARZ YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

İdmanocağı Olağanüstü Genel Kurulunda tek listeyle yapılan seçimlerde Vehbi Serdar Arz başkanlığındaki yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler: Vehbi Serdar Arz, Oktay Özer, Cem Hakan Özyazıcı, Nedret Şerif Çakırsoy, Fatih Tonyalı, Osman Nuri Topsakal, Serkan Aktuğ Günaydın, Ömür Avcı, Yüksel Altun, murat Erkut, Hakan Günaydın, Yusuf Bektaş, Turgay Karslı, Burak Akdeniz, Okan Beşer, Fatih Cirav, Ersin Rizeli, Hayri Aydoğan, İlker Kahraman, Necip Akdeniz, Ergin Sungur, Cevat Kaya, Barış Keleş, Ahmet Birinci, Salih Burak Demirkaya

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Kamil Anahar, Hasan Arz, Orhun Şen, Sedat Meral, Enes Sağlam, Selim Yılmaz, Hacı Osman Ekici, Şükrü Akyazı, Recep demir, Rüştü Yurdakul, Murat Batur, Selim Karaağaçlı, Ahmet Tosun

Denetleme Kurulu Asıl Üyeler: Salih Aladağ, Burhan Meral, Osman Yılmaz

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler: Hasan Aruvhan Anahar, Ergun Kölemenoğlu, Emre Yavuz

Seçimlerin ardından konuşma yapan İdmanocağı Spor Kulübü Başkanı Vehbi Serdar Arz, “Elbirliğiyle kulübümüzü daha büyük başarılara ulaştırmak için çalışıyoruz. Bu anlamda bize destek olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Osman Arz ise kulübe katkıda bulunan herkese teşekkür ederek, “Asırlık kulübümüze nice başarılar dilerim” dedi.