Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 35. hafta mücadelesinde deplasmanda Samsunspor'a konuk oldu ve sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Bordo mavili ekip adına mücadeledeki tek gol Enis Bardhi'den geldi.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, Samsunspor mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

Hem oyun hem bireysel performans olarak çok düşük kaldık. Futbol oyununun her anını doğru oynayacaksın. Her anını ciddiye alarak oynaman gerekir. Duygularınla hareket edemezsin. Performans ve oyun olarak düşük kaldık.

Oyunu kırmak için doğru hareketleri yapamadık. Oyunu kuramadık. İkinci topları alamadık. Tam devreye girdik, oyunu elimize alacağız, kendi kalemize attık 3-1 oldu. İkinci yarıda topa sahipmişiz. Bu önemli değil ki. Doğruları oynamadık. Doğru oyun yok. Şık değil. Rakip hak ettiği galibiyeti aldı. Oyuna ortak olamadık.

Buradan ders çıkartabiliriz. Kupa maçı için konsantrasyon daha farklı olacaktır. Tekrar olumluya dönmek için çabalayacağız. Çok net odaklanmamız gerekiyor kupaya.

Ertuğrul Doğan biten transfer sayısını açıkladı: '2 transfer daha imza aşamasında' Ertuğrul Doğan biten transfer sayısını açıkladı: '2 transfer daha imza aşamasında'

Samsun bir futbol şehri. Stadyum çok güzel. Atmosfer çok etkileyiciydi. Futbolda intikam olmaz. Üslubumuzu değiştirmemiz gerekiyor. Ligin renkli takımı Samsunspor. İntikam hayatta da olmaz. Spor birleştiricidir. Bu karşılaşmanın ardından neler yapabilirize bakacağız.