Yeni tarz yayıncılığın öncülerinden Haberlobi’nin yazarı Müfit Semih Baylan’ın kaleme aldığı ‘aynada unutulan zaman’ kitap severlerin beğenisine sunuldu. 

5. KİTABI OLDU

Baylan okurlarına böyle seslendi. “Kalem ürünü göz nuru 5. kitabım "Aynada Unutulan Zaman" bugünden itibaren ilk olarak yayıncı Flora Kitap'ın resmi internet sitesinde satış için yerini aldı. Birkaç gün içinde de kitap satan internet sitelerinde ve kitapçılarda satış için hazır olacak! İlgilenen değerli okurlara duyurulur. 

Flora Kitap : https://www.florakitap.com/dukkan

30 Mayıs 2022 Pazartesi gününden itibaren, Hepsiburada, Trendyol, n11, İdefixkitap, D&R başta olmak üzere kitap satışı yapan birçok internet sitesinde; önümüzdeki hafta içinde de D&R, Halk Kitap ve diğer seçkin kitap satış mağazalarında satışa çıkıyor.

HEYECANLI VE MUTLUYUM

Tam 19 yıllık suskunluktan sonra toplumcu denemelerimden oluşan 5. kitabım “Aynada Unutulan Zaman”la yeniden okurlarımla buluşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum.

Bu kitabımda baba toprağım çocukluğumun, ergenliğimin ve ilk gençlik yıllarımın geçtiği Aksaray’ın 100 küsur yıl öncesi tarihine uzanıp, yaşamları tarihi Kaleiçi’nin kuzey doğu ucunda bir merdivenli sokakta kesişen azınlığın öyküsünü anlattım vurucu dekoratif kısa cümlelerle!

aynalarla unutulan müfit semih baylan