Haberlobi/Haber Servisi

Kahraman şehitlerimiz Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik'in hayatlarının anlatıldığı  “İyi ki varsın Eren” filminin Trabzon’daki çekimleri başladı. Merakla beklenen filmin yapımcısı Mustafa Uslu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile bir araya geldi. Film hakkında sohbet etti. Trabzon Büyükşehir Belediyesi resmi sosyal medya hesabından filmin ilk tanıtım videosu paylaşıldı.

MERAK EDİLEN SAHNE NERESİNDE 

“Eren’imizin hayat hikayesini anlatan filmin şehrimizdeki çekimleri çok yakında başlıyor.” ifadelerini kullanıldı. Film hakkında en çok merak edilen Eren’in ölüm sahnesinin filmin başında mı sonunda mı yer alacağı idi. Kulislerden aldığımız bilgilere göre Eren, filmin sonunda ölüyor. Trabzon yöre halkının yaşam tarzı, vatana bağlılığının da işleneceği film için Trabzon camiasından sanatçılar da rol alacak.

KANLARI YERDE KALMADI

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Kahraman şehitlerimiz Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik'in hayatlarının anlatıldığı #İyiKiVarsınEren filminin yapımcısı Mustafa Uslu Bey  misafirimdi… Keşke böyle bir olay yaşanmasaydı ve bu da yaşanmış değil senaryo gereği çekilseydi. Onların kanı yerde kalmadı. Vatanda evlatlarımızı her daim sinemada her yer anacağız. Unutmayacağız” dedi.