Cübbeli Ahmet'in Mustafa Kemal Atatürk'le ilgili, "Aleyhinde konuşmak caiz değildir" çıkışı, cemaati İsmailağa'da tartışma yarattı. Cemaatin 'şeyh'i Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Muhammed Fatih Ustaosmanoğlu, sosyal medya hesabından, "Çok konuşan çok yanılır..." hadisiyle tepki gösterdi. Ustaosmanoğlu paylaşımında, "Sana senden olur, her ne olursa, başın selamet bulur, dilin durursa" dedi

"CANLI YAYINDA SORSALAR SANKİ SÖVECEKSİN"


Remzi Şahin ise, Ünlü'yü savunarak, Muhammed Fatih Ustaosmanoğlu'na şu yanıtı verdi: "Adam satmakta 1 numarasınız. Canlı yayından sana sorsalar Atatürk'ü sayıp söveceksin sanki. Atsana bir twet Atatürk kafirdir zalimdir haindir diye. Hadi delikanlım görelim seni." 

"KİMLERİ SEVMEYECEĞİMİZ NET BİR ŞEKİLDE BUYRULMUŞ"


Mahmut Ustaosmanoğlu'nun torunu Abdulhalık Ustaosmanoğlu ise konuya ilişkin şu paylaşımı yaptı: "Kur'an'da ve Hazreti Resul'ün (sav) sünnetinde, kimleri seveceğimiz ve kimleri sevmeyeceğimiz net bir şekilde ifade buyrulmuş.. Gerisi lafügüzaf... Siyaset, inandıklarını söyleme yeri değildir. Siyaset, senden beklenenleri ya da senden istenilenleri söyleme mahallidir... O sebeple dün 'r' diyenler, bugün 'b' derler."