Sinemanın yıllara meydan okuyan yıldızlarından Catherine Zeta Jones, 51 yaşında ve iki çocuk annesi olmasın rağmen formunu nasıl koruduğunu anlattı. Jones, hala 20'i yaşlarındaki fiziğini korumayı başaran ünlülerden biriMichael Douglas ile evli olan Catherine Zeta Jones, sadece temiz beslenme uyguladığını belirterek ilerleyen yaşını göz önüne alarak böyle yapmak zorunda olduğunu ekledi.

Catherine Zeta Jones, ne kadar istiyorsa o kadar tatlı yemeyi hayal ettiğini de açıkladı. Wall Street Journal'a konuşan Zeta Jones "Gerçekten yaşlandığım zaman bir sürü vitamin almaya başlayacağım. Çünkü hayatımın geri kalanı için istediğim şey bol bol tatlı yemek" dedi.

Daha önce 'New Beauty' adlı dergiye konuşan Catherine Zeta Jones, hem kendisinin hem de kocası Michael Douglas'ın şöhretine rağmen, özel hayatını gözler önünde yaşamayı sevmediğini anlatmıştı.

Oyuncu, "Evde sadece Cath'im. Cath, evinde ailesiyel kanepeye yayılıp oturan bir insan. Herkes onu tanımaz. Evet, özel hayata önem veren bir insanım" diye konuştu.

Catherine Zeta Jones ile Michael Douglas, 2000 yılında evlendi. Çiftin Carys adında 17 yaşında bir kızı ve Dylan adında 20 yaşında bir oğlu bulunuyor.

Michael Douglas, bir film gösteriminde tanıştığı Catherine Zeta Jones ile evlenmek için eski eyi Diandra Luker'dan boşanmıştı.