‘YOMRA’MIZI BİRLİKTE GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ’

AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Özdemir, ilçedeki seçim çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. 31 Mart’ta Yomra’yı yeniden AK Belediyecilik çatısı altına alacaklarını söyleyen Başkan Adayı Özdemir’e vatandaşlar tarafından büyük ilgi var. Gece gündüz demeden ilçede sıkılmadık bir el bırakmamak için mücadele veren Abdulkadir Özdemir yaptığı açıklamada, “Yomra’mız AK Belediyecilikle şaha kalkacak. Alt yapısından üst yapısına kadar tüm sorunlara hakimiz. Halkın bize vereceği yetkiyle seçimlerin ardından hızlıca harekete geçeceğiz. İlçemiz için hayallerimizi, hedeflerimizi ve vizyonumuzu paylaşmak için büyük bir heyecan içerisindeyim. Öncelikle, bu kutlu yolda bana güvenip destek veren herkese şükranlarımı sunmak istiyorum. Göreve talip olmamın temel nedeni, şehrimizin potansiyelini en üst seviyede kullanarak, her bir vatandaşımızı daha iyi bir yaşam standardına kavuşturmak ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Yomra bırakmaktır” dedi. 

Başkan Genç, bilimde çığır açan Trabzonlu Furkan Öztürk'ü tebrik etti Başkan Genç, bilimde çığır açan Trabzonlu Furkan Öztürk'ü tebrik etti

Whatsapp Image 2024 02 27 At 11.06.33

‘YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRACAĞIZ’

Şeffaf yönetim ve ortak akla dikkat çeken Başkan Adayı Abdulkadir Özdemir, “AK Parti'nin belediyecilik anlayışıyla, ilçemizi çağdaş, gelişmiş ve sürdürülebilir bir kent haline getirmek için buradayız. İlçemizin her köşesine eşit hizmet götürmek, sosyal adaleti sağlamak ve herkesin yaşam kalitesini artırmak için yola çıkıyoruz. Şeffaflık, katılımcılık ve adalet ilkelerine bağlı kalarak, yönetimimizi şekillendirecek ve her kararımızı bu doğrultuda alacağız. Eğitimden sağlığa, altyapıdan çevre korunmasına kadar geniş bir yelpazede projelerimizle şehrimizi geleceğe taşıyacağız. Bu hedeflere ulaşmak için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Sizlerle birlikte el ele vererek, ortak akılla hareket ederek, daha güzel bir gelecek inşa edeceğimize olan inancımız tamdır. Her birinizi, ilçemizin geleceği için sahip çıkmaya, sorumluluk almaya ve destek olmaya davet ediyorum. Birlikte daha güçlüyüz, birlikte daha ileriye gideceğiz” ifadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2024 02 27 At 11.06.33 (2)