İstifasının ardından sessizliğe bürünen Ahmet Ağaoğlu, arkasından dolap çevirildiği tavrı sergilese de Whatsapp yazışmaları onu yalanladı.

Yazılmalarda Ağaoğlu'nun yöneticilerine 'acele edelim kararı alalım' diye de mesaj attığı görüldü.

Taka Gazetesi’nde yayınlanan habere göre: Trabzonspor’da istifa eden Ağaoğlu’nun Genel Kurul isteyen yöneticilere görüşme tapelerini ortaya çıktı.

TALEP ONLARDAN GELDİ

Trabzonspor’u kongreye getiren süreçte neler oldu? Talepler kimden geldi? Ortaya çıkan yazışmalar göre talep bazıları tereddütlü Ağaoğlu karşıtı 9 yöneticiden geliyor. Ağaoğlu ise ‘Bu akşam Dijitürk’te yardım kampanyası var, Kararı yarın alalım’ diyor. Ağaoğlu’nun kongre isteyenlere yönelik yazdığı notlar da son derece samimi:

İŞTE O YAZIŞMALAR

‘Değerli arkadaşlarım günaydın. Dün grupta dokuz arkadaşımızın talebi üzerine olağan üstü genel kurula gidilmesi gereği hasıl olmuş bulunmaktadır. Öncelikle almış olduğunuz kararın kulübümüze ve camiamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum  WhatsApp veya Zoom üzerinden bu kararı almak yerine yüzyüze alınmasının daha doğru olduğunu ifade etmiştim ancak almış olduğunuz kararı da saygı ile karşılıyorum.’

BAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR

Başkan Ağaoğlu yöneticilere teşekkür de ediyor: ‘Kararın alınmasının bugüne bırakılması için yapmış olduğum teklifi kabul etmeniz doğrultusunda göstermiş olduğunuz hassasiyet için ayrıca teşekkür ederim. Sizlerden ricam genel kurul kararını içeren yönetim kurulu karar metnini ivedilikle hazırlayıp imzalamanız gerekiyor ki, ifade ettiğiniz gibi ilanı bir an önce gerçekleştirelim. Teşekkür ederim.’