Ağaoğlu, polemiklere girmenin takıma zarar verdiğini, kendilerinin suni tartışmaların içine girmemeye özen gösterdiklerini, takımdaki huzurun bozulmaması için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalıştıklarını anlattı. Gelinen son durumda lider olduklarını söyledi. Çok bağıranların haklı olduğu dönemlerin de eskide kaldığını, Trabzonspor'un hakkını bu şekilde kimsenin yiyemeyeceğini söyledi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, aynı zamanda Kulüpler Birliği başkanı sıfatıyla ortamın gerilmesine izin vermemek için sert açıklamalardan kaçınıyor. Fenerbahçe maçından sonra yaşananlar sonrasında camia Ağaoğlu’ndan açıklama beklerken, “öyle bir şey olmayacak” cevabı aldılar. Başkan Ağaoğlu, taktik olarak kimseyle tartışmaya girmeme kararı aldı.  Kendisine “sessiz kalırsan tepemize çıkarlar” diyenlere ise, “kimse korkmasın yeri ve zamanı gelince konuşurum” dedi. Trabzonspor’un haklarının çok bağıran tarafından yendiği zamanların geçtiği sözünü verdi.

trabzonspor-baskani-ahmet-agaoglu-ligi-bitirecegimiz-yer-onemli

Ağaoğlu ayrıca oluşturulan gündemden lider takımın teknik adamları ve futbolcularının etkilenmemesi için özel bir çaba harcıyor.. Hem teknik direktör Abdullah Avcı’ya hem de futbolculara, yaratılanın suni bir gündem olduğunu anlattı.