AYRNTILAR GELİYOR

Abdülkadir Ömür, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.  Avrupa hedefinin kapanmadığını söyleyen Ömür, "Avrupa hedefim kapanmadı, illa ki gideceğim diye bir şey yok. Ben buradan gitmek istiyorsam sadece kulübün menfaatleri doğrultusunda ayrılırım. Şampiyon olduk, kupalar kazandık. Bunları tekrar yaşamak istiyorum. Git derlerse giderim, kal derlerse kalırım" dedi. 

"Trabzonspor'da başarılı olmak, diğer takımlarda olmaktan daha güç. Çünkü biz herkese karşı oynuyoruz" diyen orta saha şöyle konuştu, "Şampiyonluk yarışından hala kopmuş değiliz. Trabzonspor hiçbir zaman hedefsiz oynamıyor. Lig uzun bir maraton, Türkiye Kupası'nda da hedefimiz var. Karagümrük ve Alanya maçları bizim için kırılma maçları oldu. Önümüzdeki Hatayspor maçıyla deplasmanda galibiyet hasretimizi bitirmek istiyoruz. Biz 5 gol yiyecek bir takım değiliz. Ama bazen kırılma anlarını geçemediğimiz dönemler oldu. Abdullah Avcı'nın Trabzonspor ile alacağı daha çok kupa var. Trabzonspor'un Türkiye'den alacağı daha çok kupalar var."

Saha dışındaki hayatıyla ilgili olarak ise 23 yaşındaki oyuncu, "Futbol dışında aman aman bir hayatım yok. Arkadaşlarımla yaylada, köyde, köpeklerimle vakit geçirmeyi seviyorum. Sosyal medya zamanımı aldığı için kullanmıyorum. Odaklanmak istediğim başka konular var" diye konuştu.