Turkkariyer Yönetim Kurulu Başkanı Ilham Süheyl “2023’de çok yoğun bir entelektüel sermaye hareketliliği bekliyorum” diyerek tespitte bulundu. 

Finans sektöründeki orta ve üst düzey yönetici transferlerine aracılık eden Turkkariyer Yönetim Kurulu Başkanı Ilham Suheyl Aygül “2023 yılı işgücü hareketliliğinin en yoğun olduğu yıl olacak” dedi.

Aygül şunları söyledi: “2023’de çok yoğun bir entelektüel sermaye hareketliliği bekliyorum!.. Belki de tüm zamanların en hareketli yılı olacak... Seçim öncesi artık kum saatini ters çevirip gün sayan EYT'ler, buna karşılık B planı arayışına giren bankalar, seçimle değişecek kamu bankaları ve kurumlarının yönetimleri, yeni kurulan ve kuruluş için  bekleyen çok amaçlı yatırım bankaları ve dijital bankalar,  gelmek üzere seçim sonrasını bekleyen yeni yabancı yatırımcılar... Sadece parayla insan tutmak mümkün mü? İnsanı merkeze alarak liderlik yapanlar, yalandan birbirine ödüller verenler ve  sahici yönetimler arasındaki  farkı. farkedebilecegimiz bir yıl olacak! İnsana değer veren kazansın! Gelsin bakalım gelmekte olan!”