AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç 14 Mayıs’ta yapılan seçimlerin ardından deprem bölgesinde sandıktan istediği sonuçları alamayan Millet İttifakının, depremzedelere yönelik hakaret ve eleştiriler getirdiğini öne sürdü.

Millet İttifakının seçim süreci boyunca sahte demokrasi nutukları attığının altını çizen Milletvekili Vehbi Koç 'Takke düştü, kel göründü! Bunların demokrasi anlayışı işte bu. İstedikleri sonuçları alınca demokrasi aksi olunca hakaret ve eleştiri. Milleti demokrasi yalanlarıyla meşgul ettiler, şimdi gerçek yüzlerini herkes gördü' dedi. 

vehbi-koç-880x516

Deprem bölgesinde yaşayan insanlara yönelik yapılan hakaret ve eleştirilerin bir insanlık suçu olduğunu belirten Milletvekili Vehbi Koç “Türkiye’ye gerçek demokrasi Recep Tayyip Erdoğan’la gelmiştir. Erdoğan’ın liderliğinde bu güne kadar yaşanan afet ve felaketlerde hiçbir kesime ayrımcılık yapılmamış her zaman yaratılana yaratandan ötürü değer verilmiştir. 20 yıldır her seçimde Türkiye’nin 1. Partisi olmamızın yegane sebebi budur. Bu anlayışımız her zaman devam edecektir.”ifadelerini kullandı. 

İnsanların acısı üzerinden siyaset yapılmasının doğru olmadığını vurgulayan Koç “Deprem sonrası büyük acılar yaşadık. Millet olarak bu afetin yaralarını sarmak için hep birlikte mücadele ettik. Seçim sonuçları üzerinden millet ittifakının yaptığı bu yakışıksız davranış o gün yaptıkları tüm iyilikleri gölgede bıraktı. Demek ki niyetleri halis değilmiş, dertleri göz boyamak milleti kandırmakmış. Nitekim bugün her şey gün gibi ortada. Yaptıkları iş de ortada niyetleri de ortada. Ama milletimiz bunlara gereken dersi 28 Mayıs’ta sandıkta verecek. Bu vesileyle bir kez daha her zaman depremzede kardeşlerimizin yanında olduğumuzu belirterek depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.” dedi.