Trabzonspor’un tecrübeli hocası, milli arada hızlı oyun üzerinde duruyor. Topa sahip olmanın yanı sıra hızlı pas akışının önemine dikkat çeken Abdullah Avcı, özellikle ön taraftaki isimlerin çok daha hareketli oynamalarını istiyor. Kazandıkları son Konyaspor maçının ardından “Kazanıyoruz ama zorlanıyoruz. Bizim daha şiddetli, daha dominant oynamamız gerekiyor” diyen Avcı, lige verilen bu arayı adeta kısa bir kamp süreci gibi değerlendirdi. Milli oyuncuların da yavaş yavaş takıma katılmasıyla taktik idmanlara yoğunlaşılırken, Abdullah hoca pazartesi günü Sivasspor deplasmanında daha agresif ve daha hızlı oynayan bir takım görmek istiyor.

YAĞMUR ALTINDA KIRAN KIRANA

Bordo-Mavililer, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yoğun yağmur altında yaptığı antrenmanla Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Taktik çalışmanın ardından idmanın son bölümünde çift kale maç yapılırken, antrenman maçı kıran kırana bir tempoda geçti. Öğrencilerine sık sık uyarılarda bulunan Abdullah Avcı, istediklerini tek tek anlattı.

655fc3df80a03308201e1cf3

Trabzonspor - Beşiktaş kupa finali maçı biletleri satışa çıkıyor Trabzonspor - Beşiktaş kupa finali maçı biletleri satışa çıkıyor

TREZEGUET İDMANA ÇIKTI

Mısır Milli Takımı’nda çıktığı 2 maçta 3 gol atan ve performansıyla dikkat çeken Trezeguet, dünkü antrenmanda yer aldı. Moralli bir şekilde takıma katılan başarılı kanat oyuncusunun, Sivasspor deplasmanında ilk 11’de olma ihtimali hayli yüksek gözüküyor. Kanat rotasyonunda rekabetteki diğer isimler Visca ile Pepe. Abdullah Avcı, bu üçlüden ikisini tercih edecek.

655fc3e080a03308201e1cf9

SİVAS'TA SON 5 MAÇI KAZANAMADI

Fırtına, son yıllarda Sivas deplasmanında hayli zorlanıyor. Öyle ki Kırmızı-Beyazlı rakibiyle Sivas’ta oynadığı son 5 lig maçının hiçbirini kazanamayan Bordo-Mavililer, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Geçen sezonki maçta Yiğidolar evinde 4-1 kazanmıştı. Abdullah Avcı da çalıştırdığı takımlarla Sivasspor’a konuk olduğu son 6 maçı kazanamamıştı.

BAYARSLAN İLE TEK GALİBİYET

Pazartesi akşamı Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak Sivasspor Trabzonspor karşılaşmasını hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Fırtına, Bayarslan’ın düdük çaldığı daha önceki 7 maçın sadece 1’ini kazanırken, o karşılaşma bu sezonki 3-0’lık Beşiktaş derbisiydi. Diğer 6 müsabakada ise Bordo-Mavililer’i 4 beraberliği ve 2 mağlubiyeti bulunuyor.