Trabzonspor'dan serbest kalan taraftarlar için açıklama: Adalet yerini buldu Trabzonspor'dan serbest kalan taraftarlar için açıklama: Adalet yerini buldu

Süper Lig'e damga vuran performansı sonrası Suudi Arabistan'ın Al Fahya takımına transfer olan Anthony Nwakaeme, geri dönüşe hazırlanıyor. Nijeryalı oyuncunun Türkiye'ye geri dönüşüne ilişkin söylentiler artmışken resmi bir açıklama da geldi.

İstanbul’da taraftar derneklerini ziyaret eden Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Nwakeme konusuna açıklık getirdi. “Gittiğim her ortamda en çok sorulan sorulardan biri; Nwakaeme yeniden dönecek mi?” diyen Trabzonspor Başkanı, “Bizden ayrıldıktan sonra onunla iletişimimizi kesmedik. Hep görüşüyoruz. Ancak onun olduğu mevkiye yeni isimler katıldı. Orsic mesela... Talihsiz bir sakatlık yaşadı. Düzeliyor. Devre arası takıma katılacak. Orsic’in durumuna göre Nwakaeme ile yeniden buluşabiliriz” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan’a giden 34 yaşındaki Nijeryalı yıldızın Al Fahya kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

'BELGESEL ÖNÜMÜZDEKİ AY' 

Doğan, şampiyonluk belgeseli ve altyapıyla ilgili de açıklamalarda bulundu. Bordo-Mavili kulübün patronu, “Yayıncı kuruluş belli görüntüler için büyük telifler istemişti. Bu pürüzleri giderdik. Önümüzdeki ay şampiyonluk belgeseli, anlaştığımız dijital platform üzerinden yayınlanacak. Ayrıca altyapıda Double Pass firmasıyla planlamamız devam ediyor. Trabzon futbol şehri ve bu doğrultuda önemli bir işbirliğine gittik” dedi.