Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'de şampiyonlul yarışı veren Trabzonspor, sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Trabzonspor - Fatih Karagümrük maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Trabzonspor-Fatih Karagümrük maçının muhtemel 11'leri, sakatlar ve cezalılar... Tüm detaylar haberimizde...

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geliyor.

15 Nisan Cuma günü saat 20:30'da başlayacak karşılaşma Medical Park Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele Beinsports HD1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

HAKEM HEYETİ
Karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Murat Tuğberk Curbay yapacak. Mücadelenin 4. hakemliği görevini ise Yiğit Arslan üstlenecek.

Trabzonspor'da eksikler
Hazırlıklarını Abdullah Avcı yönetiminde sürdüren Trabzonspor'da sakatlığı bulunan Anders Trondsen'in haricinde eksik oyuncu bulunmuyor. 32. hafta oynanılan Gaziantep FK maçında sarı kart cezası bulunan Anastasios Bakasetas, Manolis Siopis ve Djaniny, bu hafta takıma dönüyor.

abdullah-avcı-1000x700-5

TRABZONSPOR 5 HAFTA KALA ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN EDEBİLİR

Bordo-Mavili bu hafta şampiyonluğunu ilan edebilmesi için Fatih Karagümrük maçının kazanıp, Fenerbahçe'nin Göztepe'ye karşı; İH. Konyaspor'un ise Gaziantep'e karşı puan kaybetmesini bekleyecek.

Ligin 32. haftasında Gaziantep FK deplasmanından 0-0'lık beraberlikle dönen lider Trabzonspor'un 72 puanı bulunuyor.

trabzonspor-antrenman-1-nisan-1000x700

TRABZONSPOR'UN ŞAMPİYONLUK SENARYOLARI

Fatih Karagümrük'de eksikler
Hazırlıklarını Volkan Demirel yönetiminde sürdüren Fatih Karagümrük'te Jimmy Durmaz ve Adnan Uğur'un sarı kart cezası bulunuyor. Bu oyuncuların yanısıra Rayyan Baniya ve Kerim Frei'ın sakatlıkları bulunuyor.

volkan-demirel-1000x700-karagümrük

Kasımpaşa'yı evinde 3-2 yenerek moral bulan Fatih Karagümrük, bu hafta Trabzonspor'u yenip orta sıralardan üst sıralara tırmanmak istiyor. 10. sırada bulunan 46 puandaki İstanbul ekibi, 3 puan alması halinde 8. sıraya yükselebilir.

fatih-karagümrük-1000x700-1

MUHTEMEL 11'LER:
Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Vitor Hugo, Hüseyin Türkmen, Stefano Denswil, Dorukhan Toköz, Marek Hamsik, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Anthony Nwakaeme, Andreas Cornelius

Fatih Karagümrük: Emiliano Viviano, Burak Bekaroğlu, Derrick Luckassen, Caner Erkin, Lucas Biglia, Emre Mor, Abdoulaye Toure, Kristijan Bistrovic, Isaac Karamoh, Aleksandar Pesic