Trabzon Büyükşehir meclisinden 627 milyon lira kredi onayı Trabzon Büyükşehir meclisinden 627 milyon lira kredi onayı

Halil Konakçı bu akşam Beşirli Spor Salonunda program yapacak. O gelmeden bir haftadır bu program Trabzon’da gündem oldu. 
En son CHPli Vekil Sibel Suiçmez, “Kudüs hepimizin hassasiyetidir. Ancak konunun Kudüs, hedefin Laik Cumhuriyetimiz olduğunun farkındayız.

Kadının insan haklarına  ve milli değerlerimize aykırı söylemleriyle kamu vicdanını yaralayan, kamuoyunda infial uyandarmak için özel çaba sarfeden bu zatı 5 ay aradan sonra tekrar Trabzon’a getirmekle yapılmak istenen nedir?” diyerek sert çıktı. Buna sosyal medyadan aynı sertlikte cevap veren Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral,”Trabzon’dan da Trabzonlu’dan da bihabersin. Asıl derdinin politik karalama olduğu aşikarken yine kin ve nefret içerikli cümleler zırvalamışsın.” dedi. 

Sibel Suiçmez X hesabından şunları yazdı: 

BU YANLIŞTAN DÖNÜN!!!!

Kudüs hepimizin hassasiyetidir. Ancak konunun Kudüs, hedefin Laik Cumhuriyetimiz olduğunun farkındayız.
Kadının insan haklarına  ve milli değerlerimize aykırı söylemleriyle kamu vicdanını yaralayan, kamuoyunda infial uyandarmak için özel çaba sarfeden bu zatı 5 ay aradan sonra tekrar Trabzon’a getirmekle yapılmak istenen nedir?
Bu kişi de ne bulmuşlar ikide bir bu zatı konuşmacı olarak Trabzon’a getirmek çabasına girmektedirler.
Bu zatın konuşma yapacağı Beşirli Spor Salonu için en az 50.000 TL ödenmesi gerekirken, bunun ödenmemesi için Mayıs ayında Ortahisar Belediyesinin devreye girdiği söylenmektedir. Bu sefer de Trabzon’da yapılacak program için Maçka Belediye Başkanı devreye girdiğini gururla beyan etmiş bulunmaktadır. Demokratik, laik, sosyal hukuk devletine karşı beyanlarıyla gündemde kalan bu zat için devreye girip devleti en az 100.000 TL zarara uğratan belediyeler elbette bunun sorumluluğunu taşımaktadırlar. 
Seçmenlerine de yerel seçimlerde hesabını verirler. Herkes bilmelidir ki bu zat Trabzon halkının görüşlerini temsil etmez. 
Trabzon’dan elinizi çekin, emellerinize alet etmeyin!

Oktay Saral böyle cevap verdi: 

Trabzon’dan da Trabzonlu’dan da bihabersin. Asıl derdinin politik karalama olduğu aşikarken yine kin ve nefret içerikli cümleler zırvalamışsın.

Sözde avukatsın madem bilirsin ki bu içi boş iddialarını ispatlamakla mükellefsin. Fakat avukatlığın da vekilliğin kadar işe yaramaz gibi, sanırım işlerin yolunda gitmiyor burada manipülasyon ile uğraşıyorsun. 

Nedir canını sıkan? Trabzon halkını temsil etmiyor dediğin @halil_konakci Hoca’nın, sizin programlarınızdan daha fazla kişi bir araya topluyor olmasını mı hazmedemiyorsun?

Ayrıca geçin bu Kudüs hepimizin hassasiyetedir ayaklarını. Bundan önce düzenlenen Kudüs programlarında neredeydiniz, onu açıklayın?

Biz sizin dün de bugün de hangi safta olduğunuzu çok iyi biliyoruz.

Trabzon Gazze, Gazze Trabzon'dur.
Tüm Trabzonlu kardeşlerimi bu hanımefendiye inat, bu akşamki Gazze-Kudüs programını hınca hınç doldurmaya davet ediyorum.