Deva Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanlığına Av. Oğuzhan Haliloğlu atandı. Atama belgesini Deva Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek verdi.

YARININ TÜRKİYE’Sİ GENÇLERİN ELİNDE 

İl Başkanı Çiçek, “Ülkemizin içinde bulunduğu dönemde, yaşadığı zorluklar karşısında, hiçbir vatandaşımızın korkmaya ve yaşanılan olaylara kayıtsız kalmaya hakkı yoktur. İçinde bulunulan dönemde siyasi görüşü ne olursa olsun, amacı Vatana ve Millete katkı sağlamak isteyen tüm Vatandaşlarımızı, özellikle gençlerimizi sorumluluk almaya davet ediyorum, yarının Türkiyesi gençlerimizin elindedir.

‘’Bütün ilerlemeler, insan fikrinin eseridir. Fikri harekete getirmek, birinci işimiz olmalıdır. Fikir bir kere faaliyete başladı mı, her şey yavaş yavaş düzene girer ve düzelir. Fikrin serbest hareketi ise, ancak bireyin düşündüğünü serbest olarak söylemek, yazmak ve verdiği karara göre her türlü girişimde bulunmak serbestisine sahip olmakla mümkündür.” dedi. 

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

İlçe Başkanı Av. Haliloğlu’ndan ilk açıklama şöyle oldu; Saygıdeğer büyüklerim, kıymetli kardeşlerim, Vakfıkebir’e DEVA olma yolunda ilk adımı atmış bulunmaktayız. Ülkemizin bu zor döneminde Vatana ve Millete DEVA olmak adına çıkılan bu yolda bizleri de bu davanın ve mücadelenin birer neferi yapan Demokrasi ve Atılım partisi Kurucu İlçe Başkanlığına layık gören Sayın Ali BABACAN ve il başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. İlçe yönetimimizi çok kısa bir süre içerisinde açıklayacağız. 

Demokrasi ve Atılım Partisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kaderini değiştirecek bir siyasi partidir. Ülkemizi ve gençliğimizi düştüğü bu durumdan kurtarmak, ortak bir gelecekte buluşmak adına çıktığımız bu yolda gayemiz demokrasi, adalet ve eşitlik çerçevesinde yarınlarda buluşmaktır. Partimizin kapısı siyasi ayrım gözetmeksizin Vatanını ve Milletini seven herkese açıktır. Bugünden itibaren tüm teşkilatım ile birlikte gece gündüz demeden Vakfıkebir’imizin dertlerini dinlemek ve devasını anlatmak üzere sahada olacağız.

Tüm bu duygu ve düşünceler ile tekrardan bu görevi bizlere layık gören kıymetli büyüklerime teşekkür ediyor, Başta ilçemiz olmak üzere Vatana ve Millete hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim bizleri mahcup olanlardan eylemesin.

VAKFIKEBİR İLÇE BAŞKANI OĞUZHAN HALİLOĞLU KİMDİR ?

1991 Fatsa doğumlu olan Haliloğlu , Vakfıkebirli olup su anda yaşamını da Vakfıkebir’de sürdürmektedir. İlk ve orta dereceli okullari Giresun'da okuyan Haliloğlu üniversite eğitimini Yakindogu üniversitesi  Hukuk fakültesinde tamamlamıştır. İlçesinde aktif olarak 6 yildir avukatlık meslegini icra etmektedir.