Haberlobi - Haber Servisi // Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Trabzon'da haftasonu geniş bir ziyarette bulundu. Ortahisar İlçe parti binasının açılışına katılan Karamollaoğlu, basın mensupları ile düzenlediği buluşmada merak edilen soruları yanıtladı.

Bir basın mensubunun 'Trabzon'a geldiğiniz gün il parti yönetiminden 11 kişinin istifa etmesinin nasıl değerlendiriyorsunuz' sorusuna cevap veren Karamollaoğlu, "Allah akıl fikir versin diyorum" dedi.

Karamollaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben bunu çok önemsemiyorum. Partimizin kendi iç meselesini de kamuoyu önünde tartışmak istemiyorum. Arkadaşlardan birkaç hastalıklı kişi var. Hasta olduğu zaman insan bazı konuları tekrar tekrar gündeme getirir. Gündeme getirirken de kendisi güya başkalarına da tercüman oluyormuş gibi bir hava estirmeye çalışıyor. Trabzon teşkilatımızdan memnunuz. Bizim en fazla çalışan teşkilatlarımızdan biridir. 50 bin üye hedefi vermiştik; Trabzon en fazla üye hedefine ulaşan illerimizden biridir. En ciddi çalışandır. Bu arkadaşlarımızın bir problemi varsa bunu basınla paylaşacağına bizimle konuşur."