Meteoroloji'den 17 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı: İşte 5 günlük hava durumu haritası Meteoroloji'den 17 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı: İşte 5 günlük hava durumu haritası

Kahramanmaraş merkezli 2 büyük deprem, 6 Şubat tarihinde yaşandı.

Asrın felaketi olarak kayıtlara geçen afet, geniş bir coğrafyada hissedildi.

Sarsıntı; Kahramanmaraş'ın yanı sıra Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Malatya, Şanlıurfa, Adıyaman ve Hatay'ı da vurdu.

10 ili enkaza çeviren acı olayda, arama-kurtarma ekipleri seferber oldu. Dünyanın dört bir yanından ekipler de harekete geçerek deprem bölgesine akın etti.

Yurdun dört bir yanından gönüllüler de tek yürek olarak yola çıktı ve depremzedelerin yaraları sarılmaya başlandı.

TBMM çalışmalara 21 Şubat'a kadar ara verdi
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş,  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, depremzedelere yardımcı olabilmek ve acılarını paylaşmak için milletvekillerini deprem bölgelerine gönderdiklerini belirtti.

Mustafa Elitaş, Meclis'te grubu bulunan siyasi partilerin yetkilileri ile yaptıkları görüşmeler doğrultusunda, TBMM çalışmalarına 21 Şubat'a kadar ara verme kararı aldıklarını ifade etti.