Milliyetçi çıkışları ve sığınmacı-kaçaklara karşı tavırlarıyla mevcut CHP yönetimi ile bir hayli çelişen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan yine partisinin genel merkezini kızdıracak bir çıkış geldi.

Eski HDP Milletvekili ve İstanbul İl Başkanı Ferhat Encü’yle polis arasındaki arbede sonrası HDP Eş Genel Başkanları Mithat Sancar ve Pervin Buldan ise parti binasına alınmamış ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar’a yönelik bu ayıbı kınıyorum” paylaşımı yapmıştı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise “Şimdi Fox haberi izliyorum.Bir komiser HDP il Başkanı na tokat atmış. Adam az bile yapmış. Polisi itmek nedir? HDP İl Başkanı olman sana ayrıcalık mı sağlıyor… terörü lanetlemediğiniz her gün benim size hep bir sözüm olacak. PKK nın sözcüleri,bu arada kına geldi mi?” dedi.

Özcan bir diğer paylaşımında “Kardeşim; Halep oradaysa arşın burada. Kimsenin Polisimizi aşağılamaya çalışmasına izin vermeyiz. Tokadı yiyen o gavat HDP İl başkanı savundukları o terörist örgütün kaç askeri ve polisi hain tuzakla şehit düşürdüğünü hiç düşündü mü? Türk Polisi Türk Milletinin polisidir.” dedi.

tanjuozcan1