1 ay önce Bölgesel
1 ay önce Spor

Trabzonspor, Dinamo Zagreb’te 5 sene birlikte oynayan Orsic ile Bruno Petkovic’i yeniden bir araya getirmeyi hedefliyor. 29 yaşındaki forvet için girişimler devam ediyor. İşte son detaylar...

1 ay önce Spor

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında 20 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Mondihome Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

1 ay önce Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada temmuz ayında asgari ücrete zam olmayacağını duyurdu.

1 ay önce Gündem

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gazeteci Fatih Altaylı'nın verdiği kulis bilgisini yalanladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Soylu, "Siyasette bu tip dönemlerde ihtilaf fitneyi arttırır ve ihtilafı arttırmak asalet yoksunluğudur" dedi.

1 ay önce Bölgesel

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’ten ilk hamle…

1 ay önce Bölgesel
1 ay önce Spor

Nijeryalı yıldızın sakatlığında forvette büyük sıkıntı yaşayan Trabzonspor, Sivasspor karşısında da özellikle ilk yarıda çok etkili oynamasına rağmen bir türlü golü atamadı. Pepe, Umut Bozok ve Enis Destan gol yollarındaki soruna çare olamazken, Kayseri deplasmanında Paul Onuachu’nun geri dönmesi bekleniyor...

1 ay önce Gündem

Tutuklu bulunan Dilan Polat hakkında bir fenomen tarafından, hakaret içerikli mesajlar attığı gerekçesiyle şikayetçi olundu. Savcılık Polat hakkında 'kadına karşı tehdit' ve 'hakaret' suçlarından 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

1 ay önce Spor

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Sivasspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.