AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilen toplu açılış törenine yoğun bir katılım gösteren Trabzon halkına teşekkür etti. 

AK Parti Trabzon Teşkilatının çok güçlü olduğunu ifade eden İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz açılış töreni adeta bir mitinge dönüştü. Bu bir açılış programıydı ve neredeyse 20 bine yakın insan açılışa katılarak Cumhurbaşkanımıza sevgi ve desteklerini gösterdiler. Soğuk hava koşullarına rağmen açılış törenine katılan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

ak parti trabzon toplu açılış töreni

Trabzon teşkilatının her zaman hazır ve dimdik ayakta olduğunun altını çizen AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu şunları söyledi:

"Teşkilatlarımız harıl harıl çalıştı. Hepsinin gayretlerine şahidim. Şehrimizin en uç ilçesinden en merkez ilçesine kadar katılım harikaydı. Tüm teşkilatlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Hep birlikte el ele vererek harika bir organizasyona imza attık. Açılış programına katılan binlerce vatandaşımız bir kez daha tüm Türkiye'ye gösterdi ki ülkemizin umudu lideri Recep Tayyip Erdoğan'dır. Dünya yaşanan ekonomik koşullara rağmen tek çözüm adresinin Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu Trabzon meydanındaki kalabalık bir kez daha göstermiş oldu. Aynı şekilde İl Danışma Meclisi Toplantımızın coşkusu ve heyecanı da bu teşkilatlarımızın 2023'e ne kadar hazır olduğunu ortaya koydu."

ak parti trabzon toplu açılış töreni

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Akçaabat'ta gençlerle buluşma programına giderken doğal olarak oluşan kalabalığın da bir anda mitinge dönüştüğünü ifade eden İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu "Cumhurbaşkanımızın gelişi programında inanıyorum ki hangi ilçeye gitsek orası miting alanına dönüşecekti. Bütün hemşerilerimle Trabzonlularla gurur duyuyorum onlara teşekkür ediyorum. Akçaabatlı hemşerilerimiz bir anda gençlik buluşmasının yapılacağı kütüphanenin önünü binlerce kişi ile doldurarak miting havası oluşturdular. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da alanda oluşan heyecanlı kalabalığa Akçaabatlı hemşerilerimize hitap etti." cümlelerine yer verdi.

ak parti trabzon toplu açılış töreni

2023 seçimlerine emin adımlarla ilerlediklerini belirten "Özellikle Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın şehrimize teşrifleri neticesinde yapılan programların coşkusuyla teşkilatlarımızın motivasyonu son derece yükseldi. Cumhurbaşkanımız da Trabzon'dan çok memnun şekilde ayrıldı. Artık teşkilatlarımızın tek hedefi 2023 ve 2024 seçimleri. Rehavete kapılmadan tam kadro sahada olacağız. Partimize yakışır şekilde sonuçlar almak üzere tevazu samimiyet ve gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

ak parti trabzon toplu açılış töreni

sezgin mumcu