Çebi: “Bizim algılarla işimiz yok, seçim AK Parti’nin işidir. Bundan önce olduğu gibi hemşehrilerimiz hizmetten yana oy kullanacaktır.” dedi.

SEFERBERLİK BAŞLATTIK

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar’dan en yüksek oy desteği için seferberlik halinde çalıştıklarını söyledi.

SAHANIN HER YERİNDEYİZ

Seçim çalışmaları kapsamında tüm AK kadrolar olarak sahada olduklarını ifade eden Çebi, “Gerek belediye başkan adaylarımız gerek belediye meclis üyesi adaylarımız sürekli olarak sahada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bizler de Ortahisar ilçe, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte Ortahisar’ımızı adım adım dolaşıyoruz.” dedi.

ESER VE HİZMETLERLE DESTAN YAZIYORUZ

AK Parti belediyeciliğinin her dönem eser ve hizmetleriyle destan yazdığını ifade eden Çebi şunları söyledi: “Aziz milletimiz hizmeti kimin yapacağını çok iyi biliyor. Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi 31 Mart’ta da hemşehrilerimiz hizmeti seçecektir. 

MİLLET SEVDALISIYIZ

AK Parti belediyecilik anlayışımızda biz sadece kendimiz ile yarışırız. Daha iyisini, daha yenisini aziz milletimize sunabilmek için mücadele veriyoruz. Bizler millet sevdalısıyız, derdimiz de işimiz de hizmet. 

Başkan Genç, Trabzon'da darp edilen öğrencileri misafir etti Başkan Genç, Trabzon'da darp edilen öğrencileri misafir etti

HİZMETLER TÜRKİYE YÜZYILI’NDA DA SÜRECEK

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç, görevde bulundukları sürece çok değerli, çok büyük projelere imza attılar. Bundan sonra aziz milletimizin desteğiyle Ortahisar’ımızı çok iyi bilen Ortahisar Belediye Başkan Adayımız Sayın Ergin Aydın, Büyükşehirde de Sayın Ahmet Metin Genç ile birlikte AK hizmetler Türkiye Yüzyılında da devam edecektir. 

ORTAHİSAR FARKINI GÖSTERECEK

Kimsenin şüphesi olmasın ki Ortahisar yine farkını gösterecek, sandıklarda AK Parti Belediyeciliğine, Sayın Cumhurbaşkanımıza rekor bir destek verecektir. Bizler de bu yolda 31 Mart akşamına kadar çalışmalarımızı seferberlik ruhu içerisinde sürdüreceğiz.”