Haberlobi - Haber Servisi // İYİ Parti Trabzon Kurucu İl Başkanı Hasan Saka, Karadeniz'de Son Nokta Gazetesi'ne yaptığı açıklamada İYİ Parti'ye dönüş sinyali verdi.

"Şartlar oluşursa partiye geri dönebilirim" diyen Saka, İYİ Parti'ye geri dönebilirim. Bizim orada emeğimiz ve alınterimiz var. Yarım kalmış hikayemiz var." ifadelerini kullandı.

VEKİLLER SICAK BAKMIYOR
Hasan Saka, İYİ Parti'ye geri dönerse, ikinci adamının Atilla Aşık olacağı iddiaları kulislere düştü. Ayrıca kulislerde Koray Aydın'ın Teşkilat Başkanlığı'ndan ayrılmasıyla böyle bir hamlenin yapıldığı ancak buna partide ne il başkanı Azmi Kuvvetli'nin ne de milletvekili Hüseyin Örs'ün sıcak bakmadığı belirtiliyor.

hasan-saka-1000x700-1

SAADET PARTİSİ İKİYE BÖLÜNDÜ
Saadet Partisi Üst Kurulu Delegesi Hasan Saka'nın bu iddiaları sonrasında gözler tekrar Saadet Partisi'ne çevrildi. Bu açıklamaların ardından Saadet Partisi İl Yönetimi ikiye bölündü. İddialara göre bir kesim Hasan Saka'nın istifasını isterken, diğer kesim ise partide kalmasını istiyor.

İSİM VERMEDEN GÖNDERME YAPTI
Açıklamalarında İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli ve ekibine izin vermeden gönderme yaparak, "2023’e gidilirken şehrin dinamiklerini ön plana çıkaracak, çok daha aktif ve her anlamda sahada ağırlığını koyacak yol arkadaşlarına ihtiyaç var" ifadelerini kullandı.

hasan-saka-2

Bu açıklamaların ardından gözler İYİ Partililer'e çevrildi. Bakalım kim ne cevap verecek?

"HAYAL DÜNYASINDA YAŞIYOR"
Bu arada telefonda bir il yöneticisi ile yaptığımız görüşmede, Hasan Saka'nın bir daha İYİ Parti'nin kapısından bile içeri giremeyeceğini ifade etti.

Saadet Partisi'nden belediye başkan adayı olduğunda İYİ Parti'den istifa etmemiş olduğu anlaşıldığı ve bunu bizzat Saadet Parti'li yöneticilere söyledikleri bu nedenle İYİ Parti'den istifa ettiğini de söyledi.

Bir diğer il yöneticisi de, "Hayal dünyasında yaşıyor" diyerek tepki gösterdi.

hasan-saka-3

cccb5cb7-c67d-4d95-8af5-5e4d8bc4edc4

40890b5e-d44e-4712-9f71-aaa7b30c40c6

0385749d-40d4-4e06-aeb2-bb7cdff8753e