Haberlobi - Haber Servisi // Trabzon’da İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’ı da hedef alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP’ye operasyonlar yapıldığını iddia etti.

KORAY AYDIN’NI MEMLEKETİ TRABZON’DA HEDEF ALDI
İYİ Partili Koray Aydın’ın MHP çatısı altındayken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için “cemaatin desteklediği kadın” ifadesini kullandığını kaydeden Durmaz, “Hani bu cemaatin desteklediği bir kadındı. Seni oraya mecbur eden ne var Koray Aydın. Çık bunu açıkla. Bugün hanım efendinin mahiyetinde.” şeklinde konuştu.

İYİ Parti'li Şükrü Kuleyin'in ardından partiden ikinci tepki de İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'dan geldi.

Dervişoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "FETÖ'nün kaset tuzağıyla önündeki 1. sıra adayı istifa ettiği için Yozgat'tan milletvekili seçilen, yardımcılığını yaptığı Genel Başkan Yardımcısı yine aynı FETÖ tezgahı ile görevinden çekilince Genel Başkan Yardımcısı olan Sadir Durmaz, İYİ Parti'ye dil uzatacağına, neyin numunesi olduğunu hatırla." dedi.