Haberlobi/Magazin Servisi


Ünlü sanatçı Volkan Konak, Star Tv’de ekrana gelen Kuzeyin Oğlu programıyla yeniden ekranlara döndü. İlk bölümünde 3 Trabzonlu ve 1 Rizeli 4 hemşerisini ağırladı. 

İlk bölümde Trabzonlu sanatçılar Ekin Uzunlar, Ezgi Eyüboğlu, Öykü Gürman ile Rizeli sanatçı Selçuk Balcı’yı konuk alan Volkan Konak, yine Türkiye’ye o özlenen anları yaşattı. 

NEŞELİ ANLAR

Programda dikkat çekici bir detay daha vardı. Trabzon ile ilgili bir anısını anlatan Öykü Gürman neşeli anların yaşanmasına neden oldu.
 Öykü Gürman, Trabzon’da dizi setine giderken bir hayranından Trabzon’da kendisine ‘Şamar’ attığını söyledi. Ama bunu esprili bir şekilde olduğunu belirten Gürman, bu anı unutmadığını belirtti. 

ARAMIZ DÜZELDİ 

Gürman, çekim yerine dolmuşla gittiğini bu sırada bir hayranının da dolmuşa bindiğini ifade ederek, "Dolmuşa bindim.  Önce tanımadılar şapka ve gözlük var. O sırada bir kadın beni tanıdı yanındakine “uu  kız bu Asiye değil mi bu?” diye bana doğru döndü. Abla bana bir tokat attı. Sevgisi gösterisi.. Bende senin gibi herife cilve yapayrım aramız düzeldi. Aslında o eşlerin bir biri arasındaki güzel yüz tatlı dili de anlattık” dedi.

HAYALİMİZDİ 


Programda Ekin Uzunlar ile Selçuk Balcı da küçük yaşlarda Volkan Konak’ın Kuzey’in oğlu programını izlediklerini,  hep programa katılma hayali kurduklarını söylemesi de gecenin güzel anlarından biri oldu diyebiliriz.