Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 2023 Bütçe Görüşmeleri sürüyor...

Bütçe teklifi görüşmelerinin başlaması ile Meclis'te 2 günde 2 kez kavga çıktı.

Maratonun ilk gününde Kemal Kılıçdaroğlu ile AK Parti Genelbaşkanvekili Numan Kurtulmuş arasındaki gerginliğin bir benzeri bugün de AK Parti ile İyi Parti arasında yaşandı

AK Parti ile İyi Parti milletvekilleri arasında çıkan tartışma alevlenerek kavgaya dönüştü.

İyi Partili Hüseyin Örs, arbede sırasında kafasına darbe alarak hastaneye kaldırıldı.

Kalp rahatsızlığı olan Örs'ün kalp pili kullandığı ve bir gün yoğun bakımda tedavi altında kalarak kalp pilinin değiştirileceği bildirildi.

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş yaşananları şöyle aktardı:

Alpay Özalan ile Zafer Işık üzerimize geldi. Işık, Hüseyin Bey’e yumruk attı. Hüseyin Bey’in kaşı açıldı yumruktan dolayı. Elinde bir cisim mi vardı, yüzük mü vardı? Herhalde bir şey vardı. AK Parti artık seçim yaklaştıkça, genel başkanları nasıl her yerde kendilerinden olmayanlara hakaret ediyor ve saldırıyorsa, şimdi burada da vekillere saldırıyor.

Hayata döndürüldü

Kalp ritminde bozula meydana gelen ve kalbi durma seviyesine gelen Örs, elektro şokla yeniden hayata döndürüldü.

Yaralı vekilin yoğun bakımdaki tadavisi sürüyor.

İyi Partili doktor vekil Aylin Cesur, Örs'ün sağlık durumuna ilişkin hastane önünde açıklamalarda bulundu.

"Hayati tehlikesi devam ediyor"
Cesur, "İlk müdahale ile birlikte ilaç uygulandı. Hastaneye gelirken hazırlık yapılmasını rica ettik. Yapılan üdahale kalbin geri döndürülmesi müdahalesidir. Çok önemlidir, kardiyo şok tedavisidir ve çok kısa sürede yapılmazsa hastayı kaybedersiniz. Çok nemli bir hadisedir ve buna olumlu cevap verdi. Ancak hayati tehlikesi devam ettiği için yoğun bakımda tedavi devam ediyor. ben de buradan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." diye konuştu.