Üç çocuk annesi olan Hudson, "Karantina günlerinde benim için ayrıca bir karantina gerekirdi. Bence 2020 tam anlamıyla 'pozitif' bir yıldı. Herkes neye ihtiyacı olduğunu ve kendisini neyin mutlu ettiğini düşündü" şeklinde espri yaptıAmerikalı oyuncu Kate Hudson, pandemi sürecinde günlerini nasıl geçirdiğini açıkladı.

InStyle Dergisi'nin mart sayısına kapak olan Hudson, karantina döneminde evde ailesiyle birlikte defile verdiklerini ifade etti.

"GÜZEL ELBİSELERİ SEVERİM"

Üç çocuk annesi olan oyuncu, konuyla ilgili şunları söyledi:

Dışarı çıkmasak bile renkli şeyler giymem gerekirdi. Cazibeli olmak benim fantazim. Küçüklüğümden beri güzel elbiseleri severim, beni bir peri masalında gibi hissettirirler.

"BENİM İÇİN AYRICA BİR KARANTİNA GEREKİRDİ"

Evde kaldığı dönemin kendisi için çok da sessiz geçmediğini ifade eden Kate Hudson, esprili bir dille şunları söyledi:

Karantina günlerinde benim için ayrıca bir karantina gerekirdi. Bence 2020 tam anlamıyla 'pozitif' bir yıldı. Herkes neye ihtiyacı olduğunu ve kendisini neyin mutlu ettiğini düşündü.

"DAHA FAZLA EĞLENİYORUM"

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Hudson, 40 yaşına girmenin kendisine bilgelik kattığını söylemişti.

Hudson, "Yıllar boyunca yararlı ve önemli şeyleri başarmak bana iyi hissettiriyor. Şunu söylemeliyim ki; şimdi eskisinden çok daha fazla eğleniyorum" demişti.

"MÜKEMMEL BİR YAŞ"

Yaşını kafasına takmadığını belirten Kate Hudson, "40' sadece bir yaş ve bence mükemmel bir yaş" şeklinde konuşmuştu.

"ÇIPLAKLIK" İTİRAFI

2001 yılında dergi için kamera karşına geçtiğinde soyunmanın zor olmadığını anlatan yıldız, çıplaklığı sevdiğini de itiraf etmişti.

Hudson, "Kariyerim boyunca yaptığım her işe gönlümü verdim. İnsanlar ne derse desin, ben çıplak olmayı seviyorum ve her zaman da sevmişimdir" ifadelerini kullanmıştı.