ASPOR’DAN TRABZONSPOR İLANI: YILDIZ KADRO 

Aspor bildiğiniz gibi Serhat Albayrak’a bağlı. Turkuvaz Medya'nın başında Albayrak var. Aspor Trabzonspor’un maçlarının hepsini yayınlayacak gibi duruyor. Molde maçını da aldı. Aspor TV yönetiminin Trabzonspor’a övgüler dizmesi dikkat çekti.

Son yapılan transferler için "Yıldız kadro" tanımlaması yaptı.

TV 8 de canlı yayını istiyor; özellikle de Trabzonspor’un maçlarını... Acun Ilıcalı Trabzonspor’un aldığı futbolcuların kalitesini farkında. Ama Serhat Albayrak, Acun Ilıcalı’ya bırakmadı demekki.
Bırakmaz da...

Bunu onun ne kadar Trabzonsporlu olduğunu bilerek yazıyoruz. Boşa sallamıyoruz, işkembe-i kübra’dan atmıyoruz.

Bugün gazetelere tam sayfa ilan veren Aspor şunları yazdı; 

"UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu bu akşam saat 20.30 canlı yayınlanacak. Trabzonspor Avrupa sahnesine Aspor’da çıkıyor... Kadrosunu yıdız transferleriyle güçlendiren Trabzonspor, Molde ile karşı karşıya gelecek! Karadeniz fırtınası, Norveç ekibi karşısında tur kapısını aralamaya çalışacak."

TRABZONSPOR KULİSLERİNDE SADECE MAÇ YOK!

Trabzonspor kulisleri bugünlerde dahada hareketlenecek. Mesela Avrupa maçı kadar Aralık ayındaki kongre kulislerde konuşulmaya başlandı. Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu yoluna devam etmek istiyor. 

Bu karar kesin gibi duruyor. 

Kulislerde "Ahmet Ağaoğlu aday" deniyor.

Yönetiminde büyük bir revizyon yapacak. Bu konuda güvendiği bir kaç isim var. Onlarla hareket edecek. Yönetimin yüzde 80’i değişecek. Trabzonspor kulislerinde top kaleye nasıl gitti konuşulacak tabiki ama bir de kim ne yaptı, kim kimle oldu, kim nasıl hareket etti falan gibi muhabbetlere de şahitlik edeceğiz. 

KORAY AYDIN TRABZON’A NE DİYE GELDİ Kİ? 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın, bugün Trabzon’da olacak. İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli ile İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’e İYİ Parti’de son aylarda neler olduğunu soracak.

İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı ve İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı arasında çıkan savaşı Milletvekili Örs’ten dinleyecek. 

İlçe Başkanları ile il başkanı önderliğinde bir araya gelecek. Koray Aydın Trabzonspor - Molde Maçını izlemeden teşkilatın bir röntgenini çekecek sonra Akyazı’da maçı tribünde izleyecek.

Şöyle bir detay verelim. Koray Aydın futboldan iyi anlar. Trabzonspor’un sıkı takipçisidir. Arada sırada Trabzonspor kritiği yaparız. Uzun süredir Trabzonspor maçına gelmiyordu. Bu defa gelmesi şunu gösteriyor, alınan oyuncularını merak etti.

E şimdi diyeceksiniz ki; İYİ Parti Trabzon teşkilatlarında yaşananların hiç mi önemi yok? Bu yüzden gelmiyor mu? Tabiki önemi var bu yüzden geldi!

Lakin...

İYİ Partili bir üstadımız da şöyle diyor; “Bak kardeşim normal günde gelse, İYİ Parti’de kriz çıktı ondan geldi diyecekler. Trabzonspor maçında geldi ki böyle bir şey gündem olmasın!

Yani bir taşla iki kuş vurdu! Akıllı tecrübeli siyasetçi..

Bizde ne safız.. Trabzonspor futbolcularını merak etti geldi diye düşünüyoruz..

AYİN İÇİN KISITLAMA YAPILACAK

Trabzon’un Maçka İlçesi Altındere Vadisi’nde bulunan tarihi Sümela Manastırı’nda restorasyon çalışmaları nedeniyle ayin yıllardır yapılamıyordu. Neredeyse 5-6 yıl oldu. Bu sene Sümela Manastır Müzesi ziyaretçilere açıldı. Ayin de yapılacak. Lakin geçmiş dönemdeki gibi değil bazı kısıtlamalarla! Yarı yarıya ancak manastıra girilebilecek. Ortodokst Hristiyanlar bu konuda üzgün. 15 Ağustos günü saat 08.00’da başlayacak olan ayin 13.30 saatleri arasında yapılacak.

Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta meydandaki aşı çadırının neden kapandığı konusunda bir açıklama yaptı. Açıklamasında, Biontech aşısına yoğun talep olduğunu belirtti. Bu nedenle randevusuz aşı yapamadıklarını, böylece çadıra ihtiyaç kalmadığını belirtti.

Hakan Usta, "Randevusuz aşı yapma açıldığında yeniden çadırı açacağız" dedi.

Peki Hakan Usta böyle diyor ama şehirde ne deniyor?

Güya çadırda hemşire aşı vururken yanlış hareket yaptı, Biontech prosedürünü yapmadan hızlıca tüpü hastaya boşalttı hasta fenalaştı ve oradan hastaneye kaldırıldı!

Yahu bunları kim diyor? Kimler uyduruyor?

Vallahi şaşırdık kaldık yahu.. Böyle bir dedikoduyu bir insan neden çıkarır?

Yok kardeşim böyle birşey…