AHMET AĞAOĞLU NE DEMEK İSTEDİ?

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun dün maçtan sonraki açıklamaları neyi ifade ediyor? Yani ne anlatmak istedi?

Gelin birlikte yorumlayalım..

Başkan Ahmet Ağaoğlu, Abdulkadir Parmak kriziyle büyüyen ortamı yumuşatmak istedi.. 

Krizin daha büyük krizlere yol açacağını gördü. 

Teknik Direktörü Abdullah Avcı’ya sahip çıktı. Trabzonspor camiasında yankıları sürecek. 

Daha gün yeni başladı..

BAŞARILI YAYINLARI İÇİN TEBRİKLER 

Sosyal medya üzerinden yayın yapan En Son Haber Çarşıbaşı ve Haberkurt yayınına katılan Haberlobi Genel Yayın Yönetmeni Levent Ustabaşı’nın programı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Taner Uslu’nun yapım ve sunuculuğunu üstlendiği yayını büyük ilgi gördü. 30’a yakın hesap üzerinden verilen yayına binlerce kişi takip etti yorum yazdı. Taner Uslu kısıtlı imkanlara rağmen elinden geleni yapıp, hem yaşadığı Çarşıbaşı’nın hem de bölgenin sesi oluyor. Kendisini tebrik ediyoruz. Farklı konukları, yapıcı yorumları, halkın konuşmak istediklerini gündeme getiriyor.

AHMET NUR ÇEBİ TRABZON’DA NEREYE UĞRADI?

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, dün Rize maçını bitirdikten sonra Trabzon’a geldi. Trabzon’da dostlarını ziyaret etti. 

Bunlardan biri de MHP kökenli siyasete ara veren Oktay Kaplan… Kaplan’ın ekibinde bildiğiniz gibi İYİ Parti’den istifa eden Ortahisar Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu ve Trabzonspor Divan Kurulu Yöneticisi İsmail İnan da var.. 

Oktay Kaplan, ziyaretle alakalı, “Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi Rizespor maçı dönüşü bizleri onurlandırdı. Üstad dondurmamızı ikram ettik. Biz şampiyon olmasakta hemşerimiz ve Sergen Yalçın’ın şampiyon olmasını isteriz” dedi.

AZMİ KUVVETLİ BAKALIM NE DİYECEK?

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’den istifa eden Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Bağımsız Üyesi Davut Çakıroğlu Karadeniz’de Son Nokta Gazetesi’ne konuştu.

Davut Çakıroğlu’nun hedefinde İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli vardı.

Ve dediki; 

“…. Ancak kraldan çok kralcı olan isimler var. Bunların en başında İl Başkanı Azmi Kuvvetli geliyor. Kırgın değilim ama o anlarda kızdığım bir isimdi. Bugün görüyorum ki kızmaya bile gerek yok. Bir üye üzerinden dün birlikte bana operasyon yaptığı isimler tarafından itibar suikastine uğruyor. Şu noktada istifa etmeyi becerebilmesi gerek. Çünkü uydurma bahanelerle ve tüzüğe vakıf olmadan hakkımda alelade işletilen disiplin sürecini kendine her mecrada hakaret eden ve partili büyüklerinin sahiplendiği bir ismi disipline veremiyor. Dün başka parti adayını destekleyen İlçe Başkanını da disipline veremedi. Bana karşı duruşu bir irade gösterisi değil, gölgemde kaldığı için yaşadığı kompleksten kurtulma uğraşıydı. Burada tek mi kraldan çok kralcı, gölge kralcılar var mı. Onu da kamuoyunun veya partililerin sorgulaması gerekir. “ 

İşte bu noktada isim vermeden bahsettiği kişinin kulislere de yansıyan şekilde İyi Parti Trabzon Kurucularından İl Sekreteri Erkan Akbulut olduğu açıkça ortada.. İYİ Parti’de gözler Azmi Kuvvetli’ye çevrildi. Bakalım ne diyecek?

SEZGİN MUMCU’NUN RENKLİ BİR GÖRÜNTÜSÜNÜ YAKALADIK 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, elinde bir bayuş poz verdi.

Bunu da sosyal medyasında paylaştı.

“Bugün çok özel bir misafirimizi partimizde ağırladık.

Sevgimizi sunduktan sonra yetkili birimlere (Doğa koruma ve milli parklar müdürlüğü) teslim ettik küçük misafirimizi.” Görenler şaşırdı.. Kedi, köpek falan severken gördükte siyasetçiyi böyle hiç görmedik. Bu da ilginç ve renkli görüntüler oluşturdu.

ESKİ YÖNETİCİLERİN BAŞKENT ZİYARETLERİ GÖZÜMÜZDEN KAÇMADI 

Ak Parti Trabzon il eski Başkan Yardımcıları Uğur Aydın ve Hasan Dilekoğlu’nun başkent gezisinde hangi duraklara uğradılar? Önce AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, ardından Milletvekili Salih Cora, ardından Trabzon’dan Ankara’ya giden Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun eşi Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, sonunda da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu.

Yoğun bir günlük programa bu kadar ziyareti nasıl sığdırdılar.. Hala o yönetici iken aktif, hızlı tarzlarını kaybetmemişler demekki.. Bu arada Uğur Aydın sosyal medyayı artık kullanmayacağını bildirmişti. Tekrar kullanacağını işaretini de almış olduk. 

CHP HEYETİ RİZE’DE NE YAPTI?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu,  CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve yöneticiler, Rize İkizdere’de taşocağı protestosu yapan vatandaşlara destek olmak için bölgeye gittiler. İncelemelerde bulundular.

DÖnüşte CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu’nu aradık. Neler yaptıklarını sorduk.

Başkan, “Rizeli hemşerilerimiz kadınlı erkekli direnişe devam ediyorlar. ‘Doğamıza suyumuza deremize sahip çıkacağız’ diyorlar. Bu mücadeleden galip çıkacaklardır.  Doğa talanları sonrası yaşanan  afetlerden bu bölge çok çekti bir yenisini daha yaşamayız  umarım.” dedi.