Sezgin Mumcu’nun İstanbul ziyaretleri ne mesaj içerir ?

AK Parti kurultayından sonra Trabzon’da AK Parti kulisleri hareketlendi.

Hatırlarsanız Trabzon’da AK Partili kalemler, AK Parti Trabzon teşkilatını başarısız bulup, MKYK Listesinde Milletvekillerine yer verilmediğine değinip, “Başarısız isimler bile listede var, Trabzon’dan bir isim yok!” yorumlarıyla fena bilenmişlerdi.

Konuşmalar, eleştiriler ciddi şekilde alevlendi.

Bu alevlenmeler sonrası AK Parti Trabzon İl Başkanlığını bir yokladık.

Neler olduğuna baktık..

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, adeta bu eleştirilere salvo atarcasına İstanbul ziyaretlerine başladı.

AK Parti Genel Başkan Yarımcısı Mustafa Şen Trabzonlu.

O’na hayırlı olsun ziyaretine gitti. Sırayıyla Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i ve

ayrıca İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’yi de ziyaret etti.

Ziyaretlerin hepsinde de sosyal medyadan duyurdu.

Gerekli temasları yaptı.

Bu ziyaretlerin mesajı şudur;

Trabzon lobisi güçlüdür.

Kurultayda zayıfladı yorumları doğru değildir.

Trabzon’da yeme içme  sektörü o toplantıyı bekliyor

Trabzon’da yeme içme sektörü bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarını bekliyor. Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yapacağı açıklamadan umutlular. AK Parti Trabzon Milletvekilleri, Külliyeye sorunları illettiklerini söylediler. “İstanbul’da açıldı neden Trabzon açık değil” şikayetlerini ilettiler külliyeye.. Bakalım bir gelişme bugün olur mu? Bizde merakla bekliyoruz..

Lütfen başkanların  arasını açmayın!

TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in makamında ziyaret etti.  Bu ziyarette alt yapıda neler yapıldığını proje proje anlattı. O görüşmede Başkan Genç, dikkat çeken cümleler aktardı. Başkan Ahmet Metin Genç, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu için, “Murat başkanımızı vizyoner buluyorum. Yapılan çalışmalardan dolayı bir kez daha memnuniyetimi belirterek, teşekkürlerimi iletiyorum. Yıllardır şehrimizde eksikliği hissedilen, aynı zamanda çok büyük bir ihtiyaç da olan projeleri dört bir koldan hayata geçirdiler. Vatandaşlarımızın en temiz çevrede yaşama, en temiz havayı soluma ve en temiz suyu kullanmasını temin etmek için projeler yürütüyorlar.” dedi. Başkan Ahmet Metin Genç’e medyada yakın isimler Murat Zorluoğlu’nu hedef alınca da bu sefer sanki Genç ile Zorluoğlu arasında bir sorun var gibi gözüküyor. Yada Zorluoğlu’nun çevresindeki böyle hissettiriyor!

Bakın işte yokmuş..

Vizyoner diyor..

Teşekkür ediyor..

Çok art niyetlisiniz!

Lütfen lütfen lütfen..

Başkanların arasını açmayınız.. Nadide ve narin davranınız..

Murat Zorluoğlu  Çarşamba gününe kadar yok!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu hafta sonu Trabzon’dan ayrıldı. Konya’da Belediyeler Birliği toplantısına gitti. Çarşamba gününe kadar dönmeyecek. Merak ettik “Başkanlık makamına kim oturacak?” “Yerine kim bakacak?” diye sorduk. Yerine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ataman bakacak. O oturacak Çarşamba gününe kadar başkanlık makamında…

Kubilay Çiçek  neden ‘hesap  içinde olmam’ dedi

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Trabzon ziyaretinde çok memnun kalmış.. Hatta Deva Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek’i havalimanında tebrik etmiş. Ardından Genel Merkeze döndükten sonra da aramış, telefonla görüşmüşler. Bu Deva Partisi’nde ‘Kubilay Çiçek’ adının günden güne iz bıraktığını gösteriyor. Trabzon’a gelen genel merkez yetkilileri bir de tanıtımlardan ve sosyal medyada yayınlanan videolardan etkilenmişler, yönetici Burak Çimşir’den bilgi almışlar. Deva Partisi genel merkezi Trabzon’da bu heyecanı görünce belliki fena etkilendiler.

Başkan Kubilay Çiçek ile geçen gün siyaseten hedefinin olup olmadığını konuştuk. “Aldığım görevleri tam anlamıyla yerine getirmek için uğraş veririm. Hesap içinde olmam” diyerek cevap verdi.

Gelecek Partisi hafta sonu  hareketli saatler yaşadı

Gelecek Partisi Trabzon’da hafta sonu hareketli saatler yaşadılar. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın katılımıyla İl Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirdiler.

Toplantı sonrası Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kâmil Velioğlu, ‘Kürşat Ayvatoğlu' olayı üzerinden AK Parti’yi eleştirdi.

İl Başkanı Hasan Kâmil Velioğlu, “Yirmili yaşlarda Belediyede Birim müdürü yaptığınız, seçim kaybedilince genel merkezde görev verdiğiniz bir kişi, henüz 27 yaşındayken büyük bir servet sahibi olmuşsa ve ona siyaseten bu görevleri verenler eğer bu aşırı zenginleşmeyi görmezden geldiyse, kimse kusura bakmasın ama bu durum o partililerin ve haliyle partinin nasıl bir maddi çıkar çetesine dönüştüğünün açık göstergesi olur” diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.