MASKELİ BALO BAŞLADI  KONGREYİ BEKLEYİN

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Abdulkadir Parmak’tan yana tavır sergilemeye devam ederse yönetimce tamamen yalnız kalır. Yönetim tam kadro Abdullah Avcı’nın yanında yer alır! 

Bu başka krizlere benzemiyor!!..

Ne mi olur? Kongreye kadar Trabzonspor’a zarar gelmesinde diye herkes maske takar! Ki zaten uzun bir süredir bir kesim öyleydi. Kongre yaklaşınca herkes maskesini çıkarır. Kim kimle nasıl tavır alır o zaman net görülür. Bırakın oyuncusu hakkında kararı hocası versin artık! 

Trabzonspor bu krizden zarar almadan çıksın. Bizimde mesajımız bu olsun.. 

AHMET AĞAOĞLU NE YAPMAK İSTİYOR?

Trabzonspor FİFA süreci başlattı. Başkan Ahmet Ağaoğlu bu süreçte bordo mavi camiadan destek aldı. Hatta sıkı da gündem oldu. Puan kayıpları falan unutuldu. Zirveden kopulduğu halde Başkan Ahmet Ağaoğlu’na destek olundu! E sonra? Başkan hiç olmadık şekilde Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın işine karıştı. Bulaştı. Halen ısrarcı. Ve yabında yer alan, en zor anında ki insanlar bile kendisine yüz çevirdi. Haliyle baktığımızda fotoğrafın tamamına gördüğümüz şu;

Başkanlık, tek adama dönüştü. 

Aldığımız bir duyum var. Paylaşmasak içimizde kalacak. İddiaya göre Başkan Ahmet Ağaoğlu, bir kaç menajerin etkisinde kalıyor. Seneye şekillenecek kadroyu onlarla kurmak istiyor. Lakin Abdullah Avcı ise kendi takımı kurmak istiyor. Bu nedenle Ağaoğlu Abdulkadir Parmak üzerinden gözdağı veriyor. Başkan hocaya “Ben istersem yap! Uygula” demek istiyor. 

Abdullah Avcı sizce buna boyun eğer mi?