OLDU MU ŞİMDİ ŞENOL HOCAM?

Dün kulislere bomba bir iddia düştü.

İddiayı ortaya atan Oda TV.

Diyorki;

"Emre Belözoğlu'nun hakkında FETÖ iddiaları, evinde yapılan toplantıların gündeme gelmesi ve sürekli konuşulacağı düşünülerek "Milli Takım'ı böyle iddialar ile yıpratmayalım" düşüncesiyle alınan karardan vazgeçildi."

Oda TV’nin iddiasını Haberlobi yayınladı.

İşte linki (https://www.haberlobi.com/spor/emre-belozoglunun-milli-takim-defteri-acilmadan-kapandi-h13723.html)

Şimdi o bahsedilen alınan karar neydi?

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’in Emre Belözoğlu’na  ‘karakterli oyuncu’ diyerek milli takıma teknik yardımcı olarak çağırması!

Alınan karar buydu.

Karar açıklandığında Trabzonspor cephesinden Şenol Güneş’e tepkiler yağdı.

Hem FETÖ sohbetleri, hem bu yönde soruşturma geçirmesi, hemde asıl önemli olan ırkçılık nedeniyle hem Avrupa’da hem de Türkiye’de sabıkalı olması.

Emre A Milli Takıma alınmazsa, Şenol Güneş’e rağmen alınmayacak!

Eğer bu karardan vazgeçilirse Şenol Güneş’e sormak lazım, "Hocam değdi mi? Oldu mu? Değer miydi?" Bu sorulara nasıl cevap verecek bekliyoruz.

Henüz netleşmedi hele bir netleşsin kimse sormazsa biz soracağız!

Ha bu arada Emre A Milli Takıma hoca olamazsa Trabzon’daki bazı ‘yazar çizer’ Şenolsporlular, üzülürse, mendil sallarız..

TRABZON GAZETELERİNİ SORDUK AMA BULAMADIK

Trabzon Meydan'da gazete bayilerinde bayram boyunca 5 yerel gazeteden ikisi gitmiyor. Nedendir bilemiyoruz. Genelde hergün Haberlobi; Trabzon'da yayınlanan Karadeniz, Taka, Karadeniz'de Son Nokta, Kuzey Ekspress ve Günebakış gazetelerini alır.

Bu bayramda Kuzey Ekspress ve Karadeniz'de Son Nokta gazetelerini bulamadık. Bayilere sordu, nedenini bilmiyoruz dediler.

İlginç geldiğinden sizinle paylaşmak istedik.

İYİ PARTİ’YE HÜSEYİN ÖRS KANUNLARI GELİYOR

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, yakında yeniden güçlü bir şekilde sahaya inmek istiyor.

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli ve İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun'un arasının açık olduğunu partide bilmeyen yok. Hüseyin Örs'de sahada birlikte olmak istiyor. Haliyle yakında onlar biraraya getirip, "Haydi artık çalışma vaktidir. Bunu kabul etmiyorum. Yalnız gezmem doğru değil. Sağımda ilçe başkanı, solumda il başkanım olmalı ve öyle görüntü vermeliyim." diyecekmiş.

Şimdi bir de bu araları açık diye konuşanlar, nedendir parti içeriside hiç aktif görev almayıp; sadece sosyal medya kullananlar. Onlara da değinmeden geçmek olmaz! Bazı meclis üyeleri de seçim çalışmalarına genel başkanları Trabzon'a geldiğinde katılıyorlar. Haliyle bu durum İYİ Parti teşkilatlarında garipseniyor. Kulislere yansıyanları bir de tamamını yazsak, aman aman kıyamet kopar! Hadi, biz yine bazılarını es geçiyoruz.

İYİ Parti kulisleri, çalkantılı olduğu kadar da hareketli bu ara...

Zaman zaman değineceğiz.

BAKAN SÜLEYMAN SOYLU YENİDEN NEDEN GELDİ?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tekrar Rize'ye geldi. Rize'de yaşanan sel felaketi nedeniyle o gece özel uçakla Trabzon'a gelen Bakan Soylu ve diğer bakanlar muhalefet tarafından eleştirilmişlerdi.

Hatırlarsanız, "Özel uçakları ile sel bölgesine geldiler; israftır." demişlerdi. Sonra iktidar temsilcileri ise 3 özel uçakla gelinmediğini belirtip, eleştirileri kabul etmeyip; iftira demişlerdi.Dün de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yine bakanlığa ait özel uçakla Trabzon Havalimanı'na geldi.

Havalmanı'nda AK Parti Trabzon Milletvekilleri Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu tarafından karşılandı. Milletvekilleri Adnan Günnar ve Muhammet Balta'nın olmayışı Ak Parti kulislerinde, "Bakan ile araları düzelmedi herhalde" diye yorumlandı. Bu yorumlara  AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta'nın danışmanı Oğuz Özbakan anında müdahale etti.

Ve dediki; "AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun'un dedesi Osman Çimşit'in vefatı nedeniyle vekilimiz cenazedeydi."

Bunu da dip not olarak ekleyelim.. 

SEZGİN MUMCU MUHALEFETE GÖNDERME YAPARCASINA FOTOĞRAF PAYLAŞTI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Rize'de sel afeti için oluşturulan kriz masasının başına gitti. Kurtarma ve temizleme çalışmalarını yerinde denetledi ve halen orada...

Bu arada AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu'dan ilginç bir hamle geldi. Fotoğrafçısının arkada kadraja giren özel uçakla fotoğraf çektirdi ve sosyal medyasında paylaştı.

Bu paylaşım epey yorumlandı.

Bilerek o fotoğrafın paylaşıldığı belli oluyor. Dolayısıyla kulisleri hareketlendi.

'Muhalefete gönderme yaptı' denildi.

Bu arada muhalefet hala sel felaketinin ilk yaşandığı gece 3 özel uçağın Trabzon Havalimanı'na geldiği 18. peronun kayıtlarını istiyorlar. Bakalım çıkar mı?

Gözler havalimanın kulesinde...