TRABZON GENÇLERİ CİDDİYETLE İZLEDİ SONRA ZAFERİ KUTLADI

Galatasaray - Trabzonspor U19 Finali Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde yapıldı.

Maç sonrası Trabzonspor şampiyonluk kutlaması yaşadı.

U19 Trabzonspor takımının  Teknik Direktörü Hasan Üçüncü haklı gururunu şu sözlerle aktardı; “Hep birlikte inandık, hep birlikte başardık”

Herkes ‘şundan iyi bir yıldız olur, bundan iyi bir yıldız olur” dedi.

Maç öncesi Trabzon’da öyle bir hava vardıki; sanki alt yapı değil de Trabzonspor Galatasaray ile maça çıkıyor! U19 falan değil de as takımlar mücadele edecek gibi  bir ciddiyet var. Çıt yoktu!

TRİBÜNDE YÖNETİMDEN KİMLER VARDI?

Trabzonspor U19 maçında tribünlerde tanıdık yüzler vardı. Gençleri desteklemek için Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun yanı sıra Trabzonspor yönetiminden Trabzonspor Dış İlişkiler Sorumlusu Ahmet Fikret Gökhan,

Trabzonspor Personel ve Projeler Koordinatörü Sercan Güven, Trabzonspor Taraftar ve Futbol Okulları Sorumlusu, Tuncay Uzunal, Trabzonspor Hukuk İşleri Sorumlusu Eda Lermi Zorer, Lokman Sadıklar vardı.

Sonra tribünde anı fotoğrafı çektirdiler ve bunu sosyal medyada paylaştılar.

SİTEMİN VARSA SÜLEYMAN SOYLU’NUN YÜZÜNE KARŞI SÖYLESENE!

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Sudan’a atanan Metin Alper için dün sevenleri bir toplantı düzenledi. Toplantı bugüne kadar Trabzon’dan veda eden bürokratları kıskandıracak cinsten oldu. Kalabalıktı, canlı yayın verenler bile oldu!

Veda programını organize eden MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve MHP eski Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu ve Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız oldu.

Programa AK Partili eski yeni bazı yöneticiler de katıldı.

İşin ilginç tarafı Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, Metin Alper’in görevden alındığını ve bilerek şehirden gönderildiğini ima etmesi oldu. Metin Alper ile alakalı konuşmasında bir dönem, “gerekirse Trabzonspor maçında keskin nişancı balkonlara koyacağız” diyen valinin sözlerini hatırlatıp, “Sende dikseydin Trabzon’da kalırdın” demesi dikkat çekti.

Bu sözler,” İçişleri Bakanı Süleyman Soylu atamasını imzalayan en büyük mevkidir acaba bu sitemler sözler ona mı? Öyle ya..” diye yorumlandı.

Başkan MHPlidir.

Bakan Soylu da AK Parti’den, yani her ikisi de Cumhur ittifakından!

Çok sitemi eleştirisi, kırgınlığı varsa kendisine yüzüne karşı Bakanın söyleyebilir!

Belkide söyleyecektir.

Bakalım takip edelim ve görelim.

KÜRSÜDEN MAAŞLARINIZI BİZ VERİYORUZ NEREDESİNİZ DİYE SESLENDİ

Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin seçimli olağan genel kurulu dün yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde yeniden başkan seçilen Egemen Turan Kaynar, üst kuruluşları olan bölge birliğine sert sözlerle yüklenesi genel kurula damga vurdu.

Egemen Turan Kaynar, “Öncelikle burada bir konuya değinmek durumundayım. Kooperatif olarak 30. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Birliği’ne bağlıyız. Üst kuruluşumuz orası. Normalde bu divan kurulunda Bölge Birliğinden de temsilci olması gerekiyordu. Ancak ne hazindir ki bizim alın terlerimizle ödediğimiz aidatlarla maaşlarını alan üst kuruluş yöneticilerimiz, genel kurulumuzu görmezden gelmiş ve temsilci göndermemiştir. Bu yapılanı şiddetle kınıyorum. Onları Yüce Allah’a havale ediyorum.” dedi.

Tek liste ile gidilen seçimlerde Egemen Turan Kaynar yeniden başkan seçilirken, yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Egemen Turan Kaynar (Başkan), Salih Yorgun, Hasan Kocaman, Taner Kul, Süleyman Koç. Denetim Kurulu: İhsan Öztürk, Emine Yılmaz. Bölge Birliği Temsilcileri: Seyfettin Akyazı, Egemen Turan Kaynar, Salih Yorgun.

YAVUZ AĞIRALİOĞLU TRABZON’DAKİ KONUŞMASININ ‘AK PARTİ’ KISMINI PAYLAŞTI

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, Trabzon Yomra İlçesi’nde sahil düzenlemesinin ilk etabının açılışını yaptı. Geçtiğimiz günlerde kurdele kesti. Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık çağırmıştı! Davetini kırmadı. İstanbul Milletvekili de olan aynı zamanda Trabzon Çaykaralı Yavuz Ağıralioğlu, Trabzon’da 10 dakikalık bir açılış konuşması yaptı.

Çok sert şekilde AK Parti’ye yüklenmedi ama ince ince kelimeleriyle batırdı! Bu arada Haberlobi kameraları kayıttaydı ve haberi detaylıca verdi.

Haberlobi ekibinin görüntülü haberinin bir kısmını alan Yavuz Ağıralioğlu, sosyal medya hebasından bunu paylaştı.

Paylaştığı kısımdaki sözleri şu şekilde;

“Siyaset bizim için kin garez işi değildir. Bugün kendisine rakip olduğumuz AK Parti’tedeki arkadaşlarımız bizim düşmanımız değildirler. Onların rakipleriyiz. Siyaseti nefretle husumetle kinle garezle yapmıyoruz”

( Ağıralioğlu’nun sözlerinin tamamını izlemek için linkimizi buraya bırakıyoruz https://www.youtube.com/watch?v=J_fE8V5zpMs )

“BÜYÜKŞEHİRLE KARAYOLLARI BİRLİKTE KOKUYU GİDERMEK İÇİN UĞRAŞIYOR” DİYOR SİZ NERENİZDEN ANLIYORSUNUZ?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu diyorki;

“Karayolları Bölge Müdürlüğümüz aynı bizim gibi Beşirli’de yaptığımız enfes çalışmasının benzerini yapacak ve koku ortadan kalkacak”

Birileri kalkıp, “Murat Zorluoğlu Beşirli’de kokuyu Karayollarına pasladı” diyor!

Adam daha ne diyecek?

Nasıl diyecek?

Nasıl konuşacak?

Birlikte yapıyoruz, yapacağız, çalışıyoruz diyor.

Allah allah..

Bu saatten sonra alfabeyi anlatacağız öyle mi?

Hayır onu geçtik!

Neden ‘meclise başkanlık etmedi’ deniyor.

Her meclise başkanlık eden mi var? Edecek diye bir şart mı var?

Yada etmesi mi lazım?

Sahi size ne lazım?

Muhalefet edersin, eleştirirsin de..

Yahu bir tutacak tarafı olur!

Böyle olanları görünce ‘ucuz’ kelimesi hafif kalır.

Tabi şöyle yapabilirdi, Valiliği de var hani..

19 Mayıs, 23 Nisan, 15 Temmuz günlerine özel her 3 ayda bir kaç cilt bastırtabilirdi!

İşin tribüne oynama kısmında yer alabilirdi.

Yatardı aşağıya..

Hiç ete süte dokunmazdı!

Kitapları dağıttırdı!

Ha meclise de gitmeye gerek kalmazdı.

Nasıl size böyle bir şey mi lazım?

Sıkılmadan, utanmadan söyleyin bilelim.