FARUK ÖZAK YENİDEN SAHAYA İNDİ HEMDE ZİRVEDE

Eski Bakan Faruk Nafız Özak  bir dönem siyasete ara verdi, ardından Trabzon’dan kopmadı, yenilenen AK Parti teşkilatlarında kadroya yeniden girdi ve şimdi AK Parti’de yeniden ismi zirveye çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından  “Kamu Görevlileri Etik Kurulu” üyeliğine atandı. Bu da AK Parti teşkilatlarında, “Yeniden Faruk Özak sahaya indi, bölgede ve özellikle Trabzon’da ağırlığını tekrar hissettirecek olarak yorumlandı.

Faruk Özak’ı ilk kutlayan da AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu oldu.

BAKANIN PROGRAMI ‘BARMA’ EKSENİNE NASIL KAYDI?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bugün Trabzon’da olacak.  TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile birlikte Trabzon’da incelemelerde bulunacak olan Kurum, Trabzon Büyükşehir Belediyesi EYOF Sosyal Tesisleri’nde kahvaltı programıyla güne başlayacaktı.

Ardından AK Parti Trabzon İl Başkanlığını ziyaret edecek, burada açıklamalar yapacaktı.

Bakan Kurum, TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile  birlikte Trabzon’daki kentsel dönüşüm projelerini inceleyecekti.

Saat 13.30’da Uzungöl’e karayolu ile gidecek, burada Uzungöl Çevre Düzenlemesi projesini inceledikten sonra, 15.00’da Millet Bahçesi’ni inceleyecekti. Tonya İlçesi’nde partisinin düzenlediği vatandaş buluşmasına katılacaktı.

Bu program akşama doğru ne olduysa değişti.

Sabah gazetecilerle bir araya geleceği Trabzon Büyükşehir Belediyesi EYOF Sosyal Tesisleri kahvaltı programı, iptal edildi.

Bunun yerine Barma Turbalığı Turizm Geliştirme programı ekleştirildi. Barma Yaylası’na çıkılması eklendi.

Barma Yaylası eski Bakan Berat Albayrak’ın babasının evinin olduğu nokta. AK Parti’de bu gelişmeye karşı kulisler hareketlendi.  “Bakan beyi Albayrak mı aradı?” sorularına cevap aradılar.

Burada bir tesis var ve buradaki doğal gölet, mesire alanlarının Dünya’nın ikincisi denecek güzellikte olduğunu öğrendik. Bu nedenle Bakan beyin orayı görmek istediği ifade ediliyor. Tabi Sadık Albayrak’ın da etkisi olmuş olabilir!

Ama program değişti. Bakan bey mutlaka oraya çıkacak bu kesin.

HAYDAR BAŞ’IN VELİAHTI TRABZON’DA İLK NEREYİ ZİYARET ETTİ NE MESAJ VERDİ

Haydar Baş vefat edince Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanlığına Hüseyin Baş geçti. Hüseyin Baş, AK Parti’yi sert eleştirilerle siyasi sahnede boy göstermeye başladı.

Babası gibi memleketi Trabzon’u sık sık ziyaret etmeye başladı.

Dün Trabzon’a geldi.

Bağımsız Türkiye Partisi 8.olağan Akçaabat ile kongresini yapacak.

Bugün yapılacak kongre saat 16:30’da Akçaabat Söğütlü Uygulama otelinde gerçekleştirilecek.

Hüseyin Baş, dün Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyarette TGC Başkanı Ersen Küçük ile sohbet etti.

Gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yine AK Parti’yi sert şekilde eleştiren Baş, “Çocuklarımızın geleceğine dair güvencemiz yok. Mevcut anlayışla Türkiye’yi hiçbir yere getiremezler. İttifaklara olumlu olumsuz bakış açımız yok. Köklü problemleri çözmeden gündelik sorunları çözemeyiz” dedi.

FORMALARLA POZ VERDİ GELEN YORUMA NE CEVAP VERDİ?

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, tatil yaptığı Bodrum’da renkli görüntülerle karşımıza çıktı.

Yerli yabancı turistlere Trabzonspor formaları hediye edip onlarla poz verdi. Bunu instegram hesabında paylaştı.

Bu paylaşımına bir anne, “Gönderen yok ki benim kızım benden forma istiyor. Ben Trabzonlu olmadığım halde Trabzonspor aşığıyım. Kızım da Trabzonspor’u sevecek alamıyorum. Kendime değil kızıma istiyorum” yazdı.

Hemen ona cevap veren Ertuğrul Doğan, iletişim bilgilerini istedi ve forma gönderme sözü verdi. Bu cevabı onlarca yorum ve beğeni aldı.

ALBAYRAK TRABZONSPOR GENÇLERİNİ YAKINDAN İZLİYOR

Trabzonspor U19 Takımı Fenerbahçe’nin U 19 Takımını yendi. Güzel maç çıkaran Trabzonspor’un alt yapısı, spor kamuoyunda da dikkat çekti.

Aspor’un maçı canlı vermesi, gollerin sosyal medyaya düşmesi, Trabzonspor alt yapısındaki oyuncuların şık pasları ve oyunu başından sonuna kontrol altında tutması, müthiş şekilde “Trabzonspor yine gençleriyle sağlam geliyor” dedirtti.

Aspor’un canlı vermesi maçı, aslında çok büyük moral de oldu! Bu anlamda Aspor büyük iş yaptı. Spor Turkaz Medya’nın. Turkaz Medya da eski Bakan Berat Albayrak ve kardeşi Serhat Albayrak’ın. Demekki Albayrak Trabzonspor gençlerine önem veriyor ve yakından takip ediyor dese biri herhalde karşı çıkan olmaz ne dersiniz?

U19 TAKIMINI KİMLER NASIL KUTLADI

Trabzonspor U19  takımının Göztepe'yi mağlup ederek yarı finale yükseldiği maçı da canlı olarak takip eden Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, Fenerbahçe derbisinde de gençleri yalnız bırakmadı.

EURO 2020 kadrosunda yer aldığı için ekstra izin verilen kaptan Uğurcan Çakır, tatilini Antalya’da sürdürürken, Trabzonspor U19 takımının Antalya'da oynadığı şampiyonluk maçlarını da canlı izliyor.

Trabzonspor'un karşılaşmanın hemen başında Muhammet Akpınar'ın ayağından gelen golün ardından yaşanan sevinci çeken kaptan Uğurcan Çakır, o anı sosyal medya hesabından paylaştı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve bazı yöneticiler dfe gençleri yalnız bırakmadılar.

Fırtına U19, çok can yakacağabenziyor.

Bu arada Trabzonspor Başkanı Yardımcısı Ertuğrul Doğan da Trabzonspor U19 takımının fotoğrafını paylaşarak kutladı.

ALİ SÜRMEN ALİOSKİ’Yİ İŞARET ETTİ

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, U 19 Takımını ile alakalı kutlama mesajı yayınladı.

Sol bek transferi için Trabzonspor’un Alioski ile ilgili bir çok haber çıkıyor. Bu haberlerde futbolcuya Trabzonspor’un 2 milyon euro teklif ettiği belirtiliyor.

Lakin Trabzonspor’un en üst kademesinde bu teklifin olduğunu biz doğrulatamadık.

Şimdi gelelim Ali Sürmen’in kutlama mesajına..

Sürmen U19 maçını izledikten sonra şunu yazdı; “U19 takımımızı kutluyor 

Biz sol bek arıyor muyduk?” diyerek imalı şekilde Alioski’yi işaret etti.

Hem kutlama yaptı hem sanki laf soktu!

Gençlerimiz neler yapıyor oraya bakın dedi sanki.