AK PARTİ’DE HANGİ BAKAN TRABZON’DA SAHADAYDI

Bayram Trabzon için yoğun geçti diyebiliriz. Bir tarafta şehre bayram için gelenler diğer tarafta şampiyonluk kutlamaları için gelip kalanlar. Güzel günleri yaşadı Trabzon.. Yaşıyor hala.. Devam ediyor bitmedi..
Bayramda siyasiler de ilgi gösterdiler. 

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Muhammet Balta, Adnan Günnar şehirde ziyaretler yaptılar. Bakan Adil Karaismailoğlu ile birlikte şehirde turladılar. Bayram boyunca ilçe ziyaretleri yaptılar.

Trabzon ziyaretlerinde Bakan’ın, “Planlarımızı 2053’e kadar yaptık” sözleri ise ülke gündemine oturdu. Biz bu satırları yazarken bile hala tartışılıyor.

AK Parti kulislerinde Ekrem İmamoğlu’nun Trabzon’daki bayram ziyareti de epey yer tuttu. AK Parti’de bazı yöneticilerin ise bir gözü Bakan Karaismailooğlu’nda diğer gözü Ekrem İmamoğlu’nda idi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu bekleyenler oldu, dillendirenler oldu ama bayramda yine gelmedi. 

Hatta bir eski yönetici, “Trabzonspor kutlamasına gelen neden bayrama gelmez?”

EKREM İMAMOĞLU’NU ELEŞTİREN AK PARTİLİLER 

AK Parti’de Ekrem İmamoğlu’nu eleştirenler arasında Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Gençlik Kolları Sefa Küçükali de vardı.
Bazı AK Partili il yöneticilerininin de bu eleştirileri yüksek sesle dillendirdiği görüldü. 

Bahar Ayvazoğlu, Beylikdüzü Belediye başkanlığına adayken Trabzonla ilgili sözlerini gündeme getirdi. O videoyu paylaştı. 

Videoyu izlemek isteyenlere buraya bırakıyoruz;”  https://www.haberlobi.com/ak-parti-trabzon-milletvekili-bahar-ayvazoglundan-ekrem-imamogluna-videolu-tepki “

AK Parti Trabzon Gençlik Kolları Sefa Küçükali de vardı.

“Trabzonspor’u favlayacaksın, Uğur Dündar twit atacak 180 derece döneceksin, Fenerbahçeyi ziyaret edip gönül alacaksın sonra şampiyonlukta timsah gözyaşları;

Trabzon TiyatroSevmez”

İfadelerini kullanarak Fenerbahçe Divan Başkanı Uğur Dündar ile fotoğrafını koydu. Tabi bu eleştiriler gün boyu sürerken Trabzon’da Ekrem İmamoğlu’nun destekçileri de vardı ve onlar da cevaplarını sıra sıra verdiler.

Ekrem İmamoğlu’nu Trabzonspor üzerinden eleştiren AK Partililere, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Fenerbahçeliliği hatırlatıldı, FB’yi kayırırken ona da böyle konuşsaydınız denmesi tartışmaları gün içerisinde yükseltti.

BAŞKA NASIL KONUŞULACAKTI Kİ? 

Bu arada Ekrem İmamoğlu’nun dün Trabzon’da basın toplantısına bir çok medya kuruluşu katıldı. Ramada Otel’de düzenlenen. Toplantıda Trabzon basını ön planda tutuldu. Doğu Karadeniz gezisinin Rize ve Artvin kısmına katılan Ertuğrul Özkök Trabzon’daki toplantıya katılmadan Trabzon Havalimanı’ndan uçağıyla gitti. Otobüsünde yer alan Nagehan Alçı olay oldu. Ekrem İmamoğlu yazan otobüsünden Nagehan Alçı’nın çıkması ülke gündemine oturdu. Ekrem İmamoğlu’nun yakınlarından bile tepkiler yükseldi ve gündeme o fotoğraf oturdu. Biz medyacılar da bu kareyi, “Murat Ongun’un PR hamlesi” olarak yorumladık.
Böyle bir hamle yapar mı? Yapar.. Tepki alabilecek bir kimliği otobüse koyar ve o gezinin günlerce konuşulmasını sağlar. Bizde buna ters PR deriz..

EKREM İMAMOĞLU’NUN ÖNÜNDE POZ VERME KAVGASI!

Ekrem İmamoğlu Trabzon’da eski Trabzonspor yöneticisi Hüseyin Başaran’ın otelinde İstanbul’dan gelen 50 kişilik medya ordusunu ağırladı. İçlerinde İstanbul’da her gün yayınlanan gazetelerin yanı sıra yaygın ülke geneline yayılan gazetelerin tvlerin yorumcuları da vardı.
Sorduk misafir etmiş gezi boyunca medya ordusunu Ramada otelde..
Sorular kısmında ilgniç 3 detay sunacağız sizlere..
Birinci detay..
Günebakış Gazetesi İmamoğlu’na bu kafilenin ücretlerini kim yada hangi kurum karşılıyor diye sordu..
İmamoğlu da Günebakış muhabirine, “Bir kısmını cebimden bir kısmını kurumdan” dedikten sonra laf soktu.

İmamoğlu dedi ki; “Buraya Trabzonlu bakanlar geldiklerinde de senden rica ediyorum aynı soruyu onlara sor.. özellikle senden rica ediyorum” 

İkinci detay..
Kuzey Ekspres Gazetesi Yazı işleri Müdürü Ekrem İmamoğlu’na böyle bir soru sordu ki..
Pardon soru sormadı..
Öyle bier sorarken yağladı ki, salondaki gazeteciler bir birlerine bakıp gülmeye başladılar.

Buna Nagehan Alçı da dahil..

Soru şöyle; “Ekrem başkanım siz siyasetin tam merkezinde öncü lider oldunuz. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?”

Üçüncü detay da şöyle..

Medya mensuplarıyla anı fotoğrafı çektirmek istediler.
Ekrem İmamoğlu ortadan diğerleri de sırayla kareye yaklaştılar. Bütün basın mensupları yaklaştıkça tam Ekrem İmamoğlu’nun önünde Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin iki yöneticisi, “Ekrem Başkanın yanında ben poz vereceğim” kavgasına tutuştu..
Donduk kaldık!

Hayır dışardan gelen medya mensuplarına karşı utandık.. 

Gazetecileri temsil edenleri düştüğü durum vahimdi .

EKREM İMAMOĞLU CHP’YE TRABZON ÜZERİNDEN MESAJ VERDİ 

Ekrem İmamoğlu Trabzon’da da miting düzenledi. Tamda meydanda… Trabzonspor’dan mesajlar verdi. Trabzon’dan mesajlar verdi.
Gök konusunda ulusal mesajlar verdi. Ülke siyasetiyle alakalı verdi…
Ama nedense Cumhurbaşkanı Adayı olacak mısınız sorularına ‘hayır’ diyerek geçiştirdi.
Yani hem Cumhurbaşkanı adayı değilim ama hem de Cumhurbaşkanı gibi program yaparım, konuşurum, gezerim, dolaşırım, mesajlar veririm..
Ama yok aday değilim derim..
Yok yok bizce Ekrem İmamoğlu aday.. 

HAKAN AYGÜN’UN TESPİTİ BAKIN NASIL? 

 Cem Uzan’ın partisi Genç Parti’nin kurucu Trabzon il başkanı Hakan Aygün
;”Ekrem Başkanın Trabzon ziyaretinde iktidara yürüyen bir lider gördüm. Etrafında gülen insanlar, umutla bakan gözler gördüm. Bu ışık Trabzon’dan tüm ülkeyi aydınlatacak diye gözlemledim. Geçmişte buna şahit oldum. Tekrarını izledim. Bu filmin en başı.. Fragmanı belkide..”

EKREM İMAMOĞLU’NUN EN DİBİNDEKİ ADAM BAKIN NE DİYOR? 

Ekrem İmamoğlu’nun eşinin ağabeyi iş insanı Cemil Kaya Ekrem İmamoğlu’nun Doğu Karadeniz gezisini şöyle değerledirdi; , “Trabzon, Rize, Artvin bayramlaşma ziyaretleri açıkça şunu ortaya koydu. İttifak maç kazanmak istiyorsa ellerinde bir messi var aklı selim davranarak sahaya sürsünler maç üç sıfır başlar. Onlarda oturup keyifle kahvelerini içsinler. Meydanlar böyle diyor.” dedi. 
Bu görüşlere CHP genel merkezi yazda Millet ittifakı ne der bekleyip görelim..

EKREM İMAMOĞLU’NUN TRABZONSPOR ZİYARETİ NEDEN BASINA KAPATILDI?

Ekrem İmamoğlu’nun Trabzonspor ziyareti basına kapatıldı. Trabzonspor basın birimi, “Bu ziyaretin tüm detayları biz sizlere ulaştıracağız” dedi. 

Çünkü;

Şampiyonluk kutlama günleri var.
Şampiyonluk gelmiş..
Bu ziyareti suistimal edenler olabilir.
Bu ziyareti siyasetlerine alet edenler olabilir.
Bu ziyaret üzerinden saldırıya geçenler iftira atarak kulübe yada Ekrem İmamoğlu’na zarar verebilir.

Kısacası;
Bu ziyaretin basına kapatılması doğru karardı Trabzonspor yönetimini kutlarız.