İŞLER BAŞKA BOYUTA DOĞRU GİDİYOR 

CHPli İlker Akıncı Hakan Şükür’ün adını verdiği için TRT’den kovulan Spiker konusunda AK Parti’yi hedef aldı. Akıncı, “FETÖ’cunun ismini zikredenin işine son verenler. İsmini gurur tablosuna yazanların işinede son verirler mi.
Dünya Kupası nda en erken gol atan futbolcunun nikah şahidi acaba biraz utanır mı ?” diye sorarak TFF sitesindeki oyuncu listesini yayınladı. 

KULİSLERİ SALLAYAN ANALİZLER BURADA BAŞKA YERDE YOK ŞUBEMİZ

İYİ Parti Ortahisar Kongresi dün gerçekleştirildi. Yapılan kongre sonucuna göre kulislerden aldığımız bilgilerle bir kaç satırda analiz yapalım: 
- Kazanan Erdal Uzun Ali Sağır ile hareket ediyor. Demekki Koray Aydın ne dediyse Trabzon’da o oluyor. 
- Koray Aydın’ı Trabzon’da yok sayıp hareket edenler kaybetti
- Milletvekili Hüseyin Örs ile İl Başkanı Azmi Kuvvetli kaybeden tarafta kaldı
- İlk kongresini dolayısıyla bu durum milletvekili listesini etkiler.

BAŞKAN BİR KONUŞ DA BİLELİM NE NEDİR? 

Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu Çarşıbaşılıdır. Haliyle ilçesine bazı hizmetler yapmak istiyor. Ekrem İmamoğlu da Çarşıbaşı eniştesi olduğundan bu hizmetler için elinden geleni yapıyor. 
Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu bildiğimiz kadarıyla Dilek İmamoğlu’nun ağabeyi Cemil Kaya’dan isteklerde bulunuyor. 
Yani MHP Belediye Başkanı Nuhoğlu talepte bulunmasına rağmen sonra bu talepleri yapmamış gibi en son kütüphane yapılmasını engellemiş. Hem kendi istiyor hem sonra vazgeçiyor.
Bu iddiaya ortaya atan da 
CHP İlçe Başkanı Hacı Sultan Balcı.. Diyorki: Başkan beni yalanlasana. Ama başkanda ses yok! Hiç bir şey demiyor diyemiyor. 

ÇEYREK ALTINLA ANTİBİYOTİK NASIL KIYASLANIR?

Eczacı Mehmet Ongan çeyrek altınla antibiyotiğin fiyatını böyle kıyasladı: 

"Çok bildiğiniz bir antibiyotik 2005 de 17 TL , çeyrek altın 35 TL idi, bugün aynı antibiyotik 40 TL çeyrek altın 1750 TL. İlaçta € kuru 7,86. Neden ilaç yok anladınız mı. Bundan eczacınız sorumlu değil."

Bu arada daha önce CHP’den aday olan Ongan’ın adı yine CHP kulislerinde geçiyor. Ekleştirmeden yapamadık! Dayanamadık.. 

BU HAMLELER TUTAR TUMAZ BAKALIM GÖRECEĞİZ

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu son bir ayda iki hamle yaptı. Seçime dönük bu hamlelerden biri Şehir Hastanesi ihalesi diğeri Çömlekçi Kentsel Dönüşüm için. Bu iki proje konusunda muhalefet epey gündem tutuyor iktidarı sert eleştiriyor. Bu nedenle ikisi çok önemli. Bu hamleler tutar tutmaz orasını göreceğiz! Ankara’da hamle yapmakla bunu burda bu şehirde anlatmak anlatabilmek de ayrı bir meziyet. Ayrı bir iş! Bir kaç hamle daha yapacak. Bekliyoruz.