DEVA’NIN TRABZON İL BAŞKANI NASIL SESLENDİ? 

DEVA Partisi Trabzon İl Başkanlığı 1. Genişletilmiş İl İstişare toplantısını gerçekleştirdi.

DEVA Partisi Trabzon İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 1.Genişletilmiş İl İstişare toplantısı 13 Kasım Cumartesi günü Ortahisar'daki Varlıbaş Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Genişletilmiş istişare toplantısına Trabzon il ve ilçe yönetimlerinin yanısıra parti gönüllüleri de katıldı.

Deva Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek ''Partimizin kurulduğu, 9 Mart 2020 tarihinden bugüne kadar genel başkanımız Ali Babacan'a söz verdiğimiz gibi Trabzon'da üstüne koymadığımız tek bir gün geçmemektedir. İlkini düzenlediğimiz il genişletilmiş istişare toplantımız ile teşkilatlarımız ile bağlarımızı sıkılaştırıp, Trabzon için daha iyi nasıl çalışabiliriz bunların çalışmaları ve kendi özeleştirilerimizi yapıyoruz'' dedi.

67cbd5f3-0829-404e-b87f-287f1f19fd1d

TRABZON MİLLETVEKİLİ GÜNEY ÇEVRE YOLUNA HANGİ TARİHİ VERDİ?

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, AK Parti Ortahisar İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Son günlerde Trabzon’da yaşanan trafik sorununu gündemine alan Milletvekili Günnar; “Trabzon’a çok büyük hizmetler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Zigana Tüneli’ni dünyanın ikinci büyük tüneli olarak başlattık ve bitirmek üzereyiz. Stadyumu, hastaneleri, tünelleri, yolları, kentsel dönüşüm projeleri, millet bahçeleri, üçüncü üniversiteyi ve buna benzer nice yatırımları şehrimize kazandırdık. Karadeniz sahil yolunu tamamladık ama bunlar bize yetmez dedik ve şimdi de Akçaabat’tan Güney Çevre yolunu başlatıyoruz.

Türkiye’nin en fazla yolcu kapasitesine sahip illerinden biri olan Trabzon’a yeni havalimanını yaptırmak için gayret ediyoruz” dedi.

46392d71-3817-4c3c-9f1c-09729dee5a1b

CHP O ÖĞRETMENİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

CHP Ortahisar Belediyesi Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, CHP’ye oy veren öğrencilerin notunu kırıyor iddiasıyla eleştirdiği öğretmenin bir tweetini daha paylaştı ve şunları yazdı;

“Öğrencisi şaka yapmış. Aşağıdaki yazıyı tecavüzcü CHP diye paylaşıp, Ataturk' ve annesine küfür eden birini öven biri nasıl öğretmendir. Halen görev yapması nasıl açıklanır. Bu ve bunun gibi eylemleri olan biri kusura bakmasın bizim gözümüzde  suçludur. Öğrencilerin yüzüne bakarken utanması gerekir.” AK Parti Trabzon İl Başkanı ve Milletvekilleri ise öğretmenin böyle bir şey yazmadığını, CHP’nın bu işi provoke ettiğini öne sürdü. 

c7d24498-dd44-4caa-b654-70c2a9e3dedc

ÖĞRENCİSİ ÖĞRETMENE ŞAKA MI YAPTI? 

CHP hakkında ağır tweetler attığı iddia edilen öğretmen Trabzon’da 2-3 gündür tartışılıyor. Trabzon Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak incelemesiyle öğretmen tweet atmadı diyor, öğrencisi montaj yapıp bunu sosyal medyada paylaşmış. Bunu da şaka olsun diye yapmış! Şimdi CHP bunun doğru olup olmadığını araştıyor. Ha bu arada önceki tweetleri ve sosyal medyadan paylaşımları öğretmenin tekrar gündeme gelmeye başladı.

CHP’ye karşı attığı mesajlar CHP örgütlerinde paylaşılıyor.

KİMİLERİ MOLA VERDİ KİMİLERİ İÇERDE

AK Parti’de taban hareketleri, bazı özel görüşmeler, bazı değişik görüşme grupları ile şu aralar göze çarpıyor. En yakın zamanda dikkatimizi çeken bir araya gelen grubunu yazalım;

“Ferhat Yıldız, Veli Eroğlu, Hasan Selim, Cevat Kara, Tufan Uzlu, Yüksel Şahin, Hüseyin Cahit Afacan, Özmen Serdar, Yasin Aydın”

Bu isimler AK Partili ama her alanda iş spor siyaset dünyasında olan isimler. Kimileri teneffüse çıktı, kimileri, aktif hala görevde.. Kimileri mola verdi.. Ama bu ara sıkı sıkı özel görüşmeler yapıyorlar. Bir araya geliyorlar. Herhalde bu buluşmalar siyaset üzerine daha çok..

13334028-4fd6-41ce-aa3b-31e72548a79b