O SORUN BİR HAFTAYA ÇÖZÜLECEK!

Trabzon’da ilk ilaç sıkıntısını CHPli Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu gündeme getirdi. Trabzon Eczacılar Odası Başkanı Özlem Uğurbaş Aslan, bir aydır kurdan, fiyatların bir inip bir çıkmasından dolayı sıkıntı yaşandığını söyledi. AK Parti Trabzon İl başkanı Sezgin Mumcu da Karadeniz Gazetesi’ne yaptığı açıklamada bir hafta içerisinde ilaç sorunu kalmayacağını belirtti. Ayrıca aklınızda olsun Sağlık Bakanlığına ilaç sorunu yaşadığınızı sosyal medyadan ya da telefonla iletirseniz sizle anında ilgileniyorlar. Hemen bir temsilci arıyor ilacın size ulaşması için her yolu deniyor. Yani ‘aman bunlar bizi nerden bulsun’ falan demeyin! Anında ulaşıyorlar, ilgileniyorlar. Bu arada AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu’nun sorunu göz ardı etmeden ilgilenip açıklama yapıp bilgilendirmesini taktir ediyoruz. 

ALBÜMDEN ALDIK LİMANDAKi KANALİZASYONDAN ÇIKTIK!

Kuzey Ekspres Gazetesi’nin sürmanşetinin sağ tarafında  hangi haber var diye sormuyoruz! Zaten bilenleriniz bilir. Hiç üstelemiyoruz. Zaten Adil Karaismailoğlu’nun albümünden kesitler yer aldığını herkes bilir! 

Neyse…

Biz manşetine dikkatinizi çekeceğiz.

Trabzon Limanı ile alakalı CHPli meclis üyesi Oktay Söğüt, limanda kömür gibi indirme boşaltma gibi işlemler yapıldığını bu yüzden şehre zarar geldiğini deniz ve çevre kirliliği oluştuğunu söyledi.

Bu zaten yıllardır söylenen bir durum ve konu.. Söğüt ayrıca hem yük boşaltılan liman hemde turizm limanı olarak kullanılmasının yanlış olduğunu da söyledi. Buraya kadar bizde katılıyoruz. Asıl Liman Müdürü Muzaffer Ermiş’im cevabı bakın hangi çevrecilerin nasıl tepesini attırdı!

Diyorki Trabzon Limanı Müdürü Muzaffer Ermiş: “Toza karşı önlem alıyoruz ama Çömlekçi Mahallesi’nin kanalizasyonu limanın içerisinden denize akıyor! Şimdi bu mu kötü o mu?”

Ortada garabete Trabzon şehrinin kaldığı hale bak!

Liman müdürü Şehrin ne büyük bataklık içinde kaldığını gözler önüne sererken veremi gösterip sıtmaya razı kalın diyor.

TAMAMEN MODA GİRDİ KENDİSİNE GÖRE O BİR VEKİL ADAYI 

Ahmet Metin Genç artık tamamen milletvekili adayıymış gibi konuşuyor.

Belediye Başkanlığından çıktı!

O defteri kapattı!

Tamamen oradan sıyrıldı ve siyasetçi olarak gündeme dair çarpıcı açıklamalar yapıyor.

İnşallah vekil listesinde istediği yeri alır.

Yoksa bu çabaları boşa gidecek.

En son önümüzdeki seçimi ilginç bir tanımlama olarak sundu. 

Bir final vurgusu yaptı.

İşte dedikleri: 

“Şu anda çok önemli bir seçimin arifesindeyiz. Her seçimin kendine özgü konjonktürü, özellikleri, önemli süreçleri oldu ama hakikaten bu seçim final seçimi niteliğinde. Çünkü 20 yıldır bu ülkenin kazanımlarının bir seçimle, belki bir kararla yeni bir eşiği atlayarak, ileriye doğru devam etmesi gerekir.”

TRABZON’UN EN LÜKS YAT LİMANINDA WC YOK İŞE BAK!

Mehmet Ali Yılmaz Trabzonspor Tesisleri sahilinde ki eşsiz yat limanının işletmesi orada yaşanan sorunlar nedeniyle Trabzon Valiliğince Emniyetin tahsisine verildi.

O dönem ki tartışmaları tekrar  açmıyoruz zaten bildiğinizi düşünüyoruz.

Yani şu anda emniyet yat limanını işletiyor! Turizmciler neden işletmiyor sorusuna sonra cevap ararsınız. Ya da belediye… Şimdi asıl sorun neymiş biliyor musunuz?

Bu sorun taaa Cimer ile Ankara’ya kadar ulaşmış!

Oradan cevap gelmiş..

Sorun şu: orada yatı,kayığı, teknesi olanlar elektrik su çevre gibi kiralarını ödemelerini emniyete bağış olarak yatırıyorlar. Lakin marina da tuvalet yok! Haliyle bu bedeli ödeyenler diyorki: kardeşim tuvaletimiz yok! Bizden neden kira parası alıyorsunuz?

Bakalım Ankara bu duruma ne diyecek? 

SİZİ GİDİ SİZİ ARKAMIZDAN ATIP TUTUYORSUNUZ ÖYLE Mİ? 

Ne oldu?

Daha bir şey yazmıyorsun? TTSO gündeminden düştü mü? Hayırdır falan fişmekan diye diye kulağımıza gelenleri duyuyoruz.

Yaw bırak!

Ne alakası var.

Gündemde kulislerde ne varsa sunuyoruz. Demek ki yok  yada teyite muhtaç bazı konularla ilgileniyoruz. Ne kadar bizi sevmiyorsunuz yahu!

Kötü insanlar değiliz.

Trabzon gündemi elimizde kaldı özenli sorumlu davranıyoruz hassas gidiyor ajansçılık yapıp geçmişimizi bir çöpe çevirmiyoruz! Hoş o kadar becerikli değiliz!!!
Ama bakın çok istediğinizden ha biz de göz ardı edemeyeceğimizden size güzel bir kulis TTSO’dan..

TTSO Başkan Yardımcısı Ali Haydar Baş KTÜ’de bir bölüme müze bağışladı. Mezun olduğu bölüm hemde! Evet evet.. Müze kurulması için gereken maddi desteği ve teknik desteği verdi. 

Örnek ve vefalı davrandı.

Tebrik ediyor alkışlıyoruz.

Ama müzenin törenine TTSO Başkanı Erkut Çelebi ya da Meclis Başkanı Şadan Eren veya yöneticiler hiç biri katılmadılar!

Dikkatimizi çekti. Böyle önemli bir programa böyle güzel bir programa neden katılmazlar? Acaba aralarına kara kedi mi girdi?

İşte alın size sağlam bir kulislik soru..

Mesela hatırlarız TTSO’da yönetici Şükrü Köleoğlu KTÜ Tıp Fakültesi’nde bir servis yenilemişti bizi davet etmişti. Öyle tek bir ismi değil.. Bütün Trabzon medyasını.. Ayrı gayrı yok..

Açılışa tüm yöneticiler katılmış kurdele kesmişlerdi. 

Amma uzattın ne var katılmadılarsa diye bilirsiniz..

Böyle bir açılışta bizce olmalılardı. 

Diğer TTSO kulisleri için biraz zaman verin…