İŞTE BU GÖRÜNTÜLER BUNUN AYAK SESLERİDİR
Dünyanın dört bir yanından.. Heryerden akın akın.. Trabzon’a gelen gurbetçiler Trabzonspor’u Beşiktaş maçında izleyecekler. Kimileri uçakta üçlü çektiriyor, kimileri keşanlı bordo mavi bandanasıyla marş söylüyor.. İnanılmaz görüntüler.. Muhteşem bir sevginin yansıması

Trabzon’da otellerin çoğu dolu.. Trabzon’da her yerde kalabalık bordo mavi bayraklarıyla hareket ediyorlar. Trabzon’da her yer futbol..

Trabzon’un tam bir futbol şehri olduğunu bir kez daha gözlemledik. Bu sevginin tarifi ve ölçüsü yok! Gerçekten duygulanmamak elde değil. Trabzon adeta Trabzonsporla yeniden uykudan uyanıyor. Yeniden cesaretini topluyor! Yeniden ayağa kalkıyor!

Trabzonspor sadece kendini yenilemiyor Trabzon da kendini böylece yeniliyor. Bundan sonra Trabzon şehrinde bir dönem kapanıyor yeni bir dönem başlıyor.

Bu görüntüler bunun ayak sesleri!

7M HASTANESİNDEN İMPERİAL’E TRANSFER OLAN DOKTOR KİM?
Trabzon'da üç tane özel hastane var. Bu hastanelerin hepsinde de önemli doktorlar görev alıyor. Tabiki hastaneler arasında da bazen transferler de oluyor.

Bir süre önce çalıştığı devlet hastanesinden emekliye ayrılan Opr. Dr. Yusuf Ziya Yamak, Özel 7M Hastanesi ile anlaşmıştı. Burada bir süre çalışan Yamak, Trabzon İmperial Hastanesi'ne transfer oldu.

7M Hastanesi'nin daha önce başhekimliği görevini yürüten Mehmet Tosun, ayrılmıştı. Şu anda hastanenin başhekimliği görevini Genel Cerrah Op. Dr. Ayhan Çağılcı bakıyor. Çağılcı aynı zamanda hastanenin de ortağı konumunda.

O TOPLANTIYA ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU NEDEN KATILMADI?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın külliyede başlattığı vefa toplantılarını biliyorsunuz. En son Trabzon eski milletvekilleri eski bakanlar katılmıştı. İçlerinde Erdoğan Bayraktar, Faruk Özak gibi isimler de vardı. Bu vefa toplantılarını her il yapmaya başladı. Trabzon’da da AK Parti Trabzon İl Başkanlığı organizesinde yapılan toplantı ‘eski belediye başkanları’ kısmı gerçekleştirildi.

Yemekli toplantıda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu konuşma yaptı. AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu da toplantıya başkanlık etti. Başkanların görüşlerini dinledi. Onlarla yakın temas kurdu. Tabi herkes bireyler söyledi. Ama en dikkat çekicisi kulislere yansıyan Trabzon eski Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun toplantıya katılmaması oldu.

Bu durum kulislere yansıdı.

Gümrükçüoğlu hala Trabzon’a küs olarak nitelendirenler de az değil.

Özellikle AK Parti Trabzon il yöneticilerini arayıp sorduk. Eski başkanı davet ettiniz mi diye.. Hepsini ettik dediler! 

FATİH TEKKE İLE BULUŞTU ‘HAYRANIM’ DEDİ
Trabzonspor'un altyapısından yetişen ve Avrupa'ya transfer olarak Trabzonspor'a milyonlar kazandıran yıldız oyuncu Yusuf Yazıcı, Miss Turkey Universe tacını da takmış manken Cemrenaz Turhan ile pozunu paylaştı. Artık ilişkilerinin adını koydular. Yakında evlenecekler.

Öte yandan Yazıcı kendisi gibi bir dönem Trabzonspor'dan ayrılarak Rus Ligi'nde forma giyen 'Kral' lakaplı Fatih Tekke ile de poz verdi.

İstanbul'da Cemil Usta'da bulunan ikili, sohbet etti. Yazıcı Fatih Tekke ile verdiği pozu, "Çocukluğunda hayran olduğun insanla yan yana oturmak, sohbet etmek" notuyla paylaştı.

Fatih Tekke'nin Abdülkadir Ömür ile de arası iyiydi ancak sonra ne oldu bilemiyoruz. Çok yakın durmuyorlar.

yusuf-yazıcı-1000x700-fatih-tekke

DİVAN ÜYELİĞİ OLAN MUŞLU TRABZONSPORLU!
Trabzonspor’un son 10 belkide 20 yılında vardır
Aslen Muşlu’dur..
Ama o tanıdığımız her Trabzonsporlu kadar Trabzonsporludur.
Öyle böyle değil. 
Trabzonspor’un en kötü anlarında hep yanındaydı. Bırakmadı terketmedi. Birileri gibi kabuğuna çekilmedi! İçerdede olsa dışardada olsa hep bordo mavi kulüp için didindi çırpındı. En son karşımıza taraftarların tribünde yapacağı organizasyona yardımcı olurken bulduk kendisini… Aston Martin'in Türkiye temsilcisi Nevzat Kaya’dan bahsediyoruz.
41 bin lira maddi destek oldu. Trabzonspor asbaşkanı Ertuğrul Doğan da 61 bin lira detsek olmuştu.
Bu arada aldığımız bilgiye göre Trabzonspor Divan üyeliği belgesi de Divan Başkanı Ali Sürmen tarafından imzalanıp kendisine gönderilmiş. O da Beşiktaş maçı için Trabzon’a geldi.
Yeni divan üyeliği hayırlı olsun.