HERKES SUSAR AMA ONLARIN KONUŞMASI GEREKİR!

Trabzon’da bir kaç gün önce Gürcistan’ın mafya babalarından birinin evinin önünde suikaste uğraması Gürcistan-Türkiye arasında büyük yankı uyandırdı. 3 kişinin de kiralık katil olduğunu Rus pasaportlu İki tetikçinin Terme’de ticari takside yakalandığını ilk biz duyurduk!

Konuya Trabzon Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü sessiz kaldılar? Acaba neden? Halen daha kamuoyu detayları merak ediyor. Ayrıca ihbar hattımıza bir çok vatandaşımız “Şehirde güvende hissetmiyoruz bu olaylar nereden çıktı? 90lı yılları hatırlatıyor” diyerek yorumlar gelmeye başladı. Trabzon Valiliğinden açıklama bekliyoruz.

İYİ PARTİ TRABZON’DA AK PARTİ’YE NASIL GOL ATTI? 

İYİ Parti SKM’si AK Parti SKM’sine nasıl gol attı? İşte bu hafta bu sorunun cevabı kulislerde konuşulacak! Çünkü AK Parti her seçim dönemi diğer partilere seçim koordinasyon merkezini daha şalalı daha merkezde tutar bir fısır öne geçerdi. Bu sefer aldığımız duyuma göre İYİ Parti SKM’si tam merkezde tam şehrin göbeğinde şehre hakim bir noktada AK Parti’den daha büyük bir yer tuttu. Eski  Şişman restoranın iki katını da kiraladı. Sözleşmeleri imzalamışlar! Seçim bitene kadar burada konuşlanacaklar. AK Parti ise Çarşı Karakolunun karşısını kiralamış…  

VEKİL TOPLANTIDA YOKTU DİKKAT ÇEKTİ

İYİ Parti Trabzon İl Kongresi 28 Ocak tarihinde gerçekleşecek. Bunun öncesinde il başkan adaylığına Fatma Başkan, Mehmet Şükrü Hacıahmetoğlu, Mustafa Küçükibrahimoğlu isimler çıktı. Her aday çalışmalarını sürdürüyor. Delege yapısında Ortahisar ile Akçaabat ilçelerinin delegesi daha fazla.. Ortahisar’ın 400’e yakın. Akçaabat’ın ise 90. Bu iki ilçeyi alan aday kazanır. Akçaabat şu an hiçbir adayı desteklemiyor. Ama dün Fatma Başkan’ın adaylık açıklamasına Akçaabat, Of, Dernekpazarı, Hayrat, Çaykara harici tüm ilçe başkanları katıldı. Bu şu demek Fatma Başkan’ı destekliyoruz demek. Bir çok ilçeyi yanına alan Başkan aynı zamanda Genel Merkezi’nde desteğini aldı. Çünkü GİK Üyesi Şükrü Kuleyin ile Yavuz Aydın da basın toplantısında kareye girdi. Milletvekili Hüseyin Örs il dışında olduğunu gerekçe gösterip katılmaması ise dikkat çekti. O’na yakın olarak bilinen Derviş Köz de toplantıdaydı. Ama bu ara sanki araları açık.. Kongreden dolayı mı yoksa bu soğukluğun ucu İstanbul’a kadar varan bir hikayeye mi gidiyor.. 

ABDULLAH AVCI’NIN SÖZLERİNİ NASIL YORUMLADI ? 

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın maç öncesi, “Çok doluyum. Antrenmanda bir şey deniyorsun. Rakibi şaşırtmak için kullanacaksın. Bu çalışma ertesi gün medyada yer alıyor.” ifadelerini ünlü spor yorumcusu değerlendirdi. Avcı'nın bu açıklamalarını Tivibu spor ekranlarında değerlendiren Özgür, "Trabzonspor'da benim zamanımdan beri var." demesi dikkat çekti. 

Dışarıya bilgi sızdıran futbolcular olduğunu dile getiren Özgür, “Trabzonspor'da benim zamanımdan beri var. Biz arayanların telefonu açmazdık ama sanırım şimdi açanlar var. Buna ihtiyaç duyanlar var. Hep de olmuştur. Bir kulübü bir takımın altını kazıyarak dinamitlemek istiyorsan ancak bunu yaparsın. Eğer bahsettiği şeyler doğru ise ben bunu yapan adamı tespit ettilerse kulüpte tutmam. Dünyanın en iyi oyuncu olsa dahi fark etmez. Belki de çalışan. Ama bir çalışanında bir taktik bilgiyi dışarıya çok doğru bir şekilde sızdırabilmesi normal midir? Ama ben soyunma odasından çıkanları çok gördüğüm için söylüyorum. Yani soyunma odasında teknik direktör ve oyuncular varken çok kısa bir zaman içerisinde kelimesi kelimesine konuşulan her şeyin dışarıya çıktığını çok gördüm. Futbolcular içerisinde bunu yapan maalesef çok var. Ben bizzat kendi yaşadığım için ve o dönem kim olduğunu biliyorduk. Ama kimse iyi niyetinden şüphe etmediğini için bir şey söylemiyordu. Halbuki hiç iyi niyetli değillermiş. Abdullah hocayı bu iş rahatsız etmiş ve belki de takıma zarar verdiğini düşünüyor.” ifadelerini kullandı.